default-image

Απάντηση αερολιμενάρχη στο «αηδιαστικά βρόμικο αεροδρόμιο»

Κρήτη
Απάντηση αερολιμενάρχη στο «αηδιαστικά βρόμικο αεροδρόμιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έντονο ύφος η απάντηση του αερολιμενάρχη Γιώργου Πλιάκα μέσω του Ράδιο 9,84 σε δημοσίευμα ιστότοπου που φέρνει το αεροδρόμιο Ηρακλείου στη λίστα με τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης και με τις περιγραφές: ''Αεροδρόμιο αηδιαστικά βρόμικο, βρόμικες τουαλέτες, αφιλόξενο προσωπικό, κακός κλιματισμός, ασύρματο δίκτυο που δεν λειτουργούσε, αναμονή στον καυτό ήλιο, αφιλόξενο για τα άτομα με κινητικά προβλήματα''.

Τα παραπάνω φέρονται να εκπορεύονται από επισκέπτες της Ιρλανδίας, Ολλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας.

"Μιλούν για ένα αεροδρόμιο που δεν είναι  "sleepining Airports", το ίδιο έκαναν και πέρυσι, δεν μπορεί να μην τους αρέσει τίποτα" είπε μεταξύ άλλων ο Γ.Πλιάκας.

"Προβλήματα υπάρχουν σε ένα αεροδρόμιο που μέσα σε πέντε μήνες φιλοξενεί τον πληθυσμό της Ελλάδας  αλλά τα παραπάνω είναι τραβηγμένα και περίεργα", προσθέτει μιλώντας στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο και την Αγγέλα Δουλγεράκη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΙ ΝΕΕΣ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ" ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η σκληρή κριτική

Υπενθυμίζεται ότι ταξιδιώτες περιέγραψαν στον μεγαλύτερο ξένο ιστότοπο αξιολόγησης για το αεροδρόμιο Ηρακλείου ότι

"Πρόκειται για αηδιαστικά βρώμικο αεροδρόμιο. Οι λέξεις δεν επαρκούν. [...] Το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης. Βρώμικες τουαλέτες με μεγάλες ουρές, αφιλόξενο προσωπικό, κακός κλιματισμός, ασύρματο δίκτυο που δεν λειτουργούσε. Η ουρά αναμονής στην Πύλη 1 κοντά στον έλεγχο επιβατών είναι πραγματικά χαώδης. Έπρεπε να περιμένουμε περίπου 30 λεπτά στον καυτό ήλιο, με θερμοκρασία 35 βαθμούς.

[...] Είναι το χειρότερο αεροδρόμιο, προσωπικό και εγκαταστάσεις που έχω συναντήσει και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στην Κρήτη. [...] Έχοντας κινητικά προβλήματα, έπρεπε να πάρουμε το ασανσέρ το οποίο σε πολλά σημεία του ήταν βρόμικο και παρέπεμπε σε μεταλλικό κιβώτιο. Ένα από τα δύο κουμπιά κρεμόταν και κανένας μας δεν αισθανόταν ασφαλής".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News