Ειδήσεις

Έκανε "φτερά" ο εξοπλισμός του, απαρηγόρητος ο φωτογράφος

Είχε πάει για γαμήλια φωτογράφηση στη μαρίνα Αγίου Νικολάου & τελειώνοντας τη δουλειά του έφυγε, αφήνοντας πισω μέρος του εξοπλισμού του.

Είχε πάει το βράδυ της Κυριακής για γαμήλια φωτογράφηση στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου και τελειώνοντας τη δουλειά του έφυγε, αφήνοντας όμως πίσω άθελα του, μέρος του εξοπλισμού του.

Ο γνωστός φωτογράφος του Ηρακλείου που μένει στον Άγιο Νικόλαο όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί επέστρεψε στο σημείο αλλά όπως ήταν φυσικό, ο σημαντικής αξίας εξοπλισμός του, που υπολογίζεται σε περισσότερα από 4000 ευρώ «έκανε φτερά».

Προσέφυγε στην αστυνομία, ενημερώνοντας για την κλοπή της φωτογραφικής του μηχανής και του φακού του προκειμένου να εντοπιστεί ή να εντοπιστούν οι θρασύτατοι «ποντικοί» αλλά κυρίως να επιστραφούν στον ίδιο τα άκρως σημαντικά εργαλεία της δουλειάς του.

Να σημειωθεί πάντως ότι κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από καταστήματα της περιοχής έχει καταγράψει περίεργες κινήσεις στο σημείο της κλοπής και οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ωστόσο και ό ίδιος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια