default-image

Οι... γαϊδουρίστας "χτυπούν" αλλά και "χτυπιούνται" -photo

Χανιά
Οι... γαϊδουρίστας "χτυπούν" αλλά και "χτυπιούνται" -photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίχως δισταγμό πάρκαραν τα οχήματα τους σε σημεία όχι μόνο που δεν επιτρεπόταν η στάθμευση αλλά με τη στάση τους προκαλούσαν το κοινό αίσθημα.

Βράδυ Σαββάτου στα Χανιά και δύο ακόμη «γαϊδουρίστας» έκαναν την εμφάνιση τους με το ανάλογο ωστόσο τίμημα που τους περίμενε στη συνέχεια.

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε σε ένα πολυτελές τζιπ που πάρκαρε σε κεντρική οδό στη συμβολή των οδών Μυλωνογιάννη και Χατζημιχαλη Γιάνναρη και σε διάβαση πεζών.

Ο οδηγός του, ανενόχλητος το άφησε εκεί και κάτω μάλιστα από δύο πινακίδες του ΚΟΚ που αφενός απαγόρευαν τη στάθμευση αλλά και προειδοποιούν  για την ύπαρξη γερανού σε περίπτωση στάθμευσης. Μάλιστα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σταμάτησε και με αντίθετη φορά από εκείνη που κινούνταν επί της συγκεκριμένης οδού τα διερχόμενα οχήματα.

Αστυνομία που έφθασε στο σημείο προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι  πέραν του τσουχτερού προστίμου που επιβλήθηκε καθώς οι παραβάσεις ήταν πολλές,  έγινε και  αφαίρεση πινακίδων.  

Και Νο 2«γαϊδουρίστας»  το ίδιο βράδυ στα Χανιά

Επίσης αφαίρεση πινακίδων έγιναν και σε ένα ακόμη Ι.Χ επί της Χατζημιχάλη Γιάνναρη, ο οδηγός του οποίου, λαμβάνει τον τίτλο του Νο 2«γαϊδουρίστας» αφού και τι δεν έκανε.

Και πάρκαρε πάνω σε διάβαση πεζών και κάτω από το φανάρι. Όλοι όσοι περνούσαν από το σημείο, «χάζευαν» το σταθμευμένο Ι.Χ και κυρίως αναρωτιόντουσαν για το περίσσιο θάρρος του συγκεκριμένου οδηγού.

Και πάλι ωστόσο εδώ τον τελευταίο λόγο είχε η αστυνομία που προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προς γνώση και συμμόρφωση.

Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News