default-image

Διέπρεψε & βάζει "πλώρη" για Ιατρική ο Γιάννης Αλετράς (vid)

Κρήτη
Διέπρεψε & βάζει "πλώρη" για Ιατρική ο Γιάννης Αλετράς (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις, Γιάννης Αλετράς, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV για το άγχος, τις δυσκολίες αλλά και την επιτυχία.

«Πολύ κούραση και πολλές θυσίες», είπε ο Γιάννης Αλετράς, για την δύσκολη διαδρομή μέχρι τις πανελλαδικές εξετάσεις, λέγοντας όμως από την άλλη πλευρά «τα κατάφερα. Είμαι στη σχολή που θέλω!».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, χαλαρή διάθεση και εμφανώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα δήλωσε ότι «πέρασα στιγμές αμφιβολίες για μένα όμως συνειδητοποίησα τις δυνατότητες μου». Αυτή η φράση του Γιάννη μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και να δώσει κουράγιο σε όλους τους μαθητές Λυκείου που ετοιμάζονται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις τα επόμενα χρόνια και περνάνε από παρόμοια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Σε λίγους μήνες θα είναι φοιτητής στην Ιατρική Ηρακλείου, την οποία επέλεξε και «για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί είναι η καλύτερη ιατρική σχολή σε όλη την Ελλάδα», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο υπογραμμίζει ότι η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε από την πρώτη δημοτικού. Όπως είπε «πάντα διάβαζα και ήμουν συνεπής».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Σαλαπάτα αν σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα για να εργαστεί ή να φύγει στο εξωτερικό ο Γιάννης πάλι με το χέρι στην καρδιά απαντά «υπάρχουν περισσότερες επιλογές και δυνατότητες στο εξωτερικό. Δεν μπορείς να το απορρίπτεις έτσι απλά».

Δείτε το βίντεο:

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/http://vod.cretetv.gr/index.php/kmc/preview/partner_id/105/uiconf_id/11170182/entry_id/0_lbomdxwa/delivery/http/

Επιμέλεια: Μαρία Αγαπάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News