default-image

Πρώτευσε στις πανελλαδικές, έγινε δεκτή στο ΜΙΤ της Βοστώνης

Κρήτη
Πρώτευσε στις πανελλαδικές, έγινε δεκτή στο ΜΙΤ της Βοστώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Μ.Ι.Τ. στη Βοστόνη έγινε δεκτή η Χανιώτισσα Κορίνα Διγαλάκη η οποία ήρθε πρώτη σε βαθμολογία στα Χανιά συγκεντρώνοντας 19.574 μόρια!

Μιλώντας στο neakriti.gr  δεν έκρυψε τη χαρά της για το αποτέλεσμα για το οποίο όπως εξηγεί δεν είχε καθόλου άγχος. Αν και θα συμπληρώσει μηχανογραφικό δελτίο , έχει ήδη πάρει την απόφαση να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 19600 ΜΟΡΙΩΝ Η ΒΟΥΛΑ ΣΗΦΑΚΗ

Να σπουδάσει δηλαδή στο Μ.Ι.Τ. των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,στη σχολή που της εξασφαλίζει διπλό πτυχίο στα μαθηματικά και την επιστήμη υπολογιστών, ώστε να ασχοληθεί μελλοντικά με την έρευνα και να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.

«Το περίμενα ότι θα τα πάω καλά. Στα μαθήματα θετικής κατεύθυνσης ήμουν βέβαιη ότι έχω γράψει. Στην έκθεση είχα αμφιβολία όμως το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα πολύ .Το έκανα όμως επειδή μου αρέσει και όχι για τις πανελλαδικές εξετάσεις» είπε η Κορίνα, που σύντομα θα ανοίξει τα φτερά της για να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής της.

Η Κορίνα Διγαλάκη έχει διακριθεί πολλές φορές σε διαγωνισμούς μαθηματικών όπως και στην Ολυμπιάδα των Μαθηματικών, ενώ τον Ιούλιο θα βρεθεί στην Ινδονησία για να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα της Φυσικής.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News