default-image

Η Εύα θέλει τη στήριξη των Κρητικών για το στόχο της vid

Κρήτη
Η Εύα θέλει τη στήριξη των Κρητικών για το στόχο της vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπάει αυτό που κάνει και το αποδεικνύει περίτρανα. Κάνει βήματα βήματα στην περαιτέρω επαγγελματική της πορεία, καταφέρνοντας να κάνει περήφανους τους δικούς της, την οικογένεια της αλλά και την Κρήτη αφού έχει ρίζες Κρητικές.

Ο λόγος για την 23χρονη Εύα Σωμαρακάκη που συμμετέχει στον διαγωνισμό «So You Think You Can Dance».

Με ύψος 1,65 μ. και βάρος 48 κιλά, η όμορφη Κρητικοπούλα, έχει κάνει τους κριτές του σόου του ΑΝΤ1 να πίνουν νερό στο όνομά της και όχι άδικα να της έχουν ήδη απονείμει τον τιτλο "Το Κορμί".

Απόψε μάλιστα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για ένα ακόμη διαγωνιστικό κομμάτι και όλη η Κρήτη είναι στο πλευρό της για να τη στηρίξει προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.
Τα συναισθήματα από την πλευρά της οικογένειας της είναι απερίγραπτα.

Μάλιστα όπως δηλώνει και ο πατέρας της Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, στο neakriti.gr : "Η χαρά κάθε γονέα να βλέπει το παιδί του να προχωράει είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Αυτό που της έχουμε μάθει είναι ότι πρέπει να πετυχαίνει βημα -βήμα και να προχωράει ήρεμα και υπομονετικά. Παλεύει για να καταφέρει το καλύτερο και αυτό είναι ένα γεγονός που κάνει κάθε γονέα υπερήφανο."

Η όμορφη Εύα με το ευλύγιστο κορμί έχει τον ρυθμό μέσα της και ναι μεν λατρεύει τον χορό, όμως δεν στηρίζει τα όνειρά της μόνο σ' αυτόν. Αν και εργάζεται ήδη ως δασκάλα χορού, φέτος τελείωσε το Χημικό Αθηνών και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Βιολογίας.

Η μαντινάδα του πατέρα στην κόρη λίγο πριν τον διαγωνισμό

Με μία μαντινάδα στην κόρη του ο κ.Σωμαρακάκης, λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό , προσπαθεί να την εμψυχώσει και εύχεται καλή επιτυχία στο παιδί του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Φραγκίσκου στο  Facebook

Τίνος αγγέλου τη μορφή,

παίρνεις όταν χορεύεις,

ΕΥΑ με το ταλέντο σου,

πάντοτε μας μαγεύεις!!!

Στηρίξτε την ΕYΑ ΣΩΜΑΡΑΚAΚΗ για να περάσει στον ημιτελικό, την Παρασκευή 30-6-2017 στον ANT1 στις 21:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόνο οι 4 πρώτοι χορευτές-ριες σε ψήφους, συνεχίζουν απευθείας.

Η πορεία της Εύας

Η ίδια ξεκίνησε το μπαλέτο από 6 ετών και ήθελε να δοκιμάσει όλα τα είδη. Από μικρή επίσης ήθελε να πάρει μέρος σε ένα τέτοιο show και να που αυτό της όνειρο έγινε πραγματικότικότητα.  

"Δεν την ενδιαφέρει το έπαθλο αλλά να αποκομίσει εμπειρίες," αναφέρει συγκινημένος ο πατέρας και προσθέτει ότι σκοπός της κόρης του είναι να ανοιξει μια δική της σχολή χορού. "Την στηρίζουμε όλοι οικογενειακώς και ο αδερφός της είναι συνεχώς κοντά της."

Όσο για το τι γίνεται σε κάθε live ο κ. Σωμαρακάκης τονίζει χαρακτηριστικά :

"Η συγκίνηση σε κάθε live πρωταγωνιστεί. Δεν μπορώ να σας πω με λόγια το τι γίνεται. Εμείς οι Κρητικοί έχουμε κάνει τη δική μας εξέδρα για να εμψυχώσουμε το παιδί μας. Κάνουμε εξέδρα με πανό και μαντινάδες και ξεσηκώνουμε και όλους τους υπολοίπους."

Τι θα γίνει απόψε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει, με το 6ο live του show να καταφθάνει απόψε στις 21.00 και τους 8 καλύτερους χορευτές του «So You Think You Can Dance» να διαγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή.

Και φυσικά οι 8 καλύτεροι χορευτές του show θα διαγωνιστούν solo σε ολοένα πιο απαιτητικές χορογραφίες, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού και το εισιτήριο για το επόμενο live, με στόχο την κορυφή.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News