Ειδήσεις

Απολαυστική συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια

Συναυλία με το δημοφιλή τραγουδοποιό Κωστή Μαραβέγια πραγματοποιείται την Παρασκευή 30/06, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες, όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δύο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα και ανάμεσα στα τραγούδια, σαν δικές του.

Σήμερα, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, το κοινό θα ζήσει ακόμα μια βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα!

Όλα αυτά δηλαδή που νιώθει ο Κωστής Μαραβέγιας και ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί μας. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του άλμπουμ με τις ιστορίες του "Καταστρώματος". Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο.

Η είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ των ΑμεΑ και ανέργων 10 ευρώ.

Σχόλια