Ειδήσεις

Με φορητά κλιματιστικά... το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Διαστάσεις κόντρας ανάμεσα σε διοίκηση και εργαζομένους παίρνει πλέον η κατάσταση που επικρατεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Μετά την πρόθεση των εργαζομένων λόγω έλλειψης κλιματισμού να αναστείλουν τη λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων την Παρασκευή 30 Ιουνίου μετά τις 11.00, υπήρξε απάντηση της διοίκησης.

Όπως αναφέρεται «Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ανακοινώνεται ότι τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου λειτουργούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Παρακαλούνται οι πολίτες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προσέρχονται έγκαιρα στα προγραμματισμένα ραντεβού τους».

"Με φορητά κλιματιστικά δεν λύνεις το πρόβλημα"

"Με τα 11 φορητά κλιματιστικά των 200 ευρώ δεν λύνεις το πρόβλημα. Από τον Οκτώβριο η τεχνική υπηρεσία επισημαίνει τις αστοχίες και προτείνει την αλλαγή των σωληνώσεων", επαναλαμβάνει ο Γιώργος Μανουσάκης μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη.Σύμφωνα με τον ίδιο το κόστος της αλλαγής των σωληνώσεων ανέρχεται στις 80.000 ευρώ και δεν μπορεί επί του παρόντος να καλυφθεί ούτε από το νοσοκομείο ούτε από το υπουργείο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Υπενθυμίζεται ότι η μη λειτουργία των κλιματιστικών σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων οφείλεται σε αστοχία των σωληνώσεων του συστήματος κλιματισμού.

Η διοικήτρια δήλωσε  ότι έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες για τη προκήρυξη του έργου, ύψους 80.000 ευρώ.

Σχόλια