default-image

Θανατηφόρο ατύχημα στο Survivor

Life
Θανατηφόρο ατύχημα στο Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θανατηφόρο ατύχημα διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια όλων, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του! Πληροφορίες  αναφέρουν πως άνθρωπος της παραγωγής, έχασε την ζωή του μετά από θανάσιμο ατύχημα που είχε.

Συγκεκριμένα ο άνθρωπος της παραγωγής, ο Diego, τον οποίο είχαμε δει πολλές φορές να συμμετέχει στο παιχνίδι των ερωτήσεων, αφού οι παίκτες είχαν κληθεί να μαντέψουν την ηλικία του για να κερδίσουν…Ο Diego λοιπόν, στο στήσιμο του τελευταίου αγωνίσματος, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που αποδείχθηκε μοιραίο αφού άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο, στο αγώνισμα δηλαδή που θα προβληθεί την Κυριακή.

Οι παίκτες του Survivor μόλις ενημερώθηκαν για το τόσο άσχημο περιστατικό και είδαν όλη αυτή την αναστάτωση που επικρατούσε, όπως λέει το ρεπορτάζ ξέσπασαν σε κλάματα και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν αφού τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζαν γιατί συνεργαζόντουσαν στα παρασκήνια…

Έτσι λοιπόν, για να τιμήσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχασε την ζωή του τόσο άδικα και ξαφνικά, στο αγώνισμα της Κυριακής παίζουν με μαύρο περιβραχιόνιο, ως ένδειξη πένθους.

Πηγή:newspistol.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News