Ειδήσεις

Η "αλήθεια" για το πρόστιμο 6.000.000 € σε σουβλατζίδικο -vid

Η απάντηση από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης,μετά το σάλο που προκλήθηκε για το πρόστιμο μαμούθ των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

 Mετά το σάλο που προκλήθηκε για το πρόστιμο μαμούθ των 6 εκατομμυρίων ευρώ που βεβαιώθηκε σε σουβλατίζδικο των Χανίων το Φεβρουάριο και την έκπληξη για το αστρονομικό ποσό που επιβλήθηκε, δόθηκε και η απάντηση από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

 Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης αποκλειστικά στην ΚΡΗΤΗ TV .Όπως ανέφερε "Το 2014 πήραν οι ελεγκτές της Εφορίας τον υπολογιστή της επιχείρησης κι έλεγξαν ένα πρόγραμμα backup στο οποίο γινόταν η εκπαίδευση των υπαλλήλων. Μετά από τρία χρόνια ήρθαν να βεβαιώσουν παράβαση που δεν υπήρχε. Μου επέβαλαν αυτό το εξωπραγματικό πρόστιμο για να μη μπορώ να το προσβάλω επειδή μόνο το παράβολο θα μου στοιχίσει 25.000 ευρώ".

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: "ΠΛΗΡΩΣΕ" ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 6.367.600 ΕΥΡΩ

Αγανακτισμένος ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του διερωτάται γιατί αφού ο ίδιος διατύπωσε αντιρρήσεις στην Εφορία δεν διατάχτηκε αυτεπάγγελτα προσβολή της απόφασης που για τον ίδιο μεταφράζεται σε επιβάρυνση που ξεκινά από τις 25.000 ευρώ .

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναφέρει ότι η επιχείρηση είχε υποπέσει άλλες δύο φορές σε παρόμοιες παραβάσεις, και καταλήγει στο πρόστιμο-μαμούθ που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια