Ειδήσεις

Βρήκε τρίτη φορά το αυτοκίνητο...μισό στο Βενιζέλειο (pic)

Οι εργαζόμενοι αφήνουν τα ΙΧ στο υπαίθριο πάρκινγκ για να κάνουν τη βάρδιά τους, αλλά όταν επιστρέφουν τα βρίσκουν…μισά

Ακόμη και τα αυτοκίνητα των εργαζομένων του Βενιζελείου δεν γλιτώνουν από τις κλοπές και τις φθορές που καταγράφονται καθημερινά καθώς -σύμφωνα με τις καταγγελίες -τα αφήνουν στο υπαίθριο πάρκινγκ για να κάνουν τη βάρδιά τους, αλλά όταν επιστρέφουν τα βρίσκουν…μισά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου «Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τη Διοίκηση για τη δημιουργία ασφαλούς χώρου στάθμευσης, για την ακεραιότητα των περιουσιών μας, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και δυστυχώς διογκώνεται.

Οι κλοπές, οι φθορές και οι κακόβουλες ενέργειες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο....Ναι μεν έχει φωταγωγηθεί ένα μέρος του πάρκινγκ αλλά όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος αυτό δεν εμποδίζει τους επιτήδειους να δρουν ανενόχλητοι.

Αυτή τη φορά θύμα κλοπής υπέστη η συνάδελφος Κ.Μ, η οποία τελειώνοντας τη νυχτερινή της βάρδια διαπίστωσε ότι έλειπαν από το αυτοκίνητο της 4 ολοκαίνουρια τάσια από τις ρόδες του αυτοκινήτου της. Η συνάδελφος πέφτει θύμα κλοπής τρίτη φορά. ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ πρέπει να δώσει ουσιασικά το μεροκάματο της για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών, τις οποίες υπέστη ερήμην της, ενώ η ίδια προσέφερε τις υπηρεσίες της στους συνανθρώπους της που την χρειάζονταν.

Bρήκε το αυτοκίνητο αλλά χωρίς τάσια

Η Διοίκηση πρέπει να πάρει μέτρα άμεσα......και όταν λέμε άμεσα εννοούμε ΣΗΜΕΡΑ.

Πρέπει να φτιαχτεί ένας περιφραγμένος χώρος ΜΕ ΨΗΛΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ- ΦΩΤΙΣΜΌ ΚΑΙ 24ωρη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ που να παρκάρουν ΜΟΝΟ οι απογευματινοί, οι νυχτερινοί και όσοι εφημερεύουν.Όλα τα άλλα είναι λύσεις τελικά εντυπωσιασμού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.Ή φτιάξτε το πάρκινγκ ή πληρώστε τις ζημιές ή δώστε μας το ελεύθερο να το φτιάξουμε εμείς». 

Σχόλια