Ειδήσεις

Η τραγική ιστορία της 15χρονης που πνίγηκε στην πισίνα video

Το πρόωρο και αναπάντεχο τέλος της μαθήτριας προκαλεί θλίψη…

Μια τραγωδία, ένα ανθρώπινο δράμα δίχως τέλος , μια τραγική κατάληξη για μία νεαρή γυναίκα και ένα πρόωρο τέλος για τους γονείς της 15χρονης που την περασμένη Κυριακή ανασύρθηκε πνιγμένη από πισίνα ξενοδοχείου της Κρήτης, όπως πρώτο είχε γράψει το neakriti.gr.

Η ιστορία της Ιρλανδής ιστιοπλόου, Laura Dempsey,  όπως παρουσιάζεται πλέον και στα Ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα το irishmirror, προκαλεί συγκίνηση και ένα τεράστιο «γιατί» για μία κοπέλα που έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δώρο που έκαναν στην 15χρονη οι γονείς της.

Μόλις είχε τελειώσει τις εξετάσεις στο σχολείο, όπου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν δώρο τις διακοπές στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί όμως ότι εκεί, στην πισίνα του ξενοδοχείου της Σταλίδας, θα τελείωνε τόσο άδικα και πρόωρα η ζωή της 15χρονης Ιρλανδής ιστιοπλόου, Laura Dempsey.

Ως γνωστόν η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε στις 14.30 το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή, μέσα στην πισίνα, μετά από ώρες αναζήτησης από τους τραγικούς γονείς της, John Dempsey και Nicola Smith.

Στην πόλη που ζούσε και πήγαινε σχολείο, στο Greystones, τα πάντα άλλαξαν από το απόγευμα της Κυριακής, όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η τραγική είδηση.

Συντετριμμένο το περιβάλλον της άτυχης 15χρονης, κάνει λόγο για μια κοπέλα χαρούμενη, φιλική και πολύ δημοφιλή, η οποία συμμετείχε σε αρκετές σχολικές δραστηριότητες.

Η 15χρονη ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία, καθώς εκτός από τα μαθήματα ήταν και ενεργό μέλος του ιστιοπλοϊκού ομίλου.

Σοκαρισμένα είναι και τα μέλη του ιστιοπλοϊκού συλλόγου, στον οποίο ήταν μέλος τόσο η Laura, όσο και οι γονείς της. Όπως αναφέρουν: «Η Laura ήταν ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας του Greystones και ο θάνατός της έχει συντρίψει ολόκληρη την κοινότητα μας, ενώ είναι αναμφίβολο ότι θα λείψει σε όλους μας.» 

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ιρλανδίας, το σχολείο της, άνοιξε, ώστε να δέχεται φίλους και συμμαθητές της και να μπορεί να τους προσφέρει κάποια ψυχολογική βοήθεια.

Ο διευθυντής του σχολείου της 15χρονης, Laura, Alan Cox, αναφέρει στην IrishMirror.ie, «Θα λείψει σε όλους μας, καθώς ήταν ένα καλό και ευγενικό κορίτσι, αλλά και μια πιστή φίλη», προσθέτοντας παράλληλα τη στήριξή του στην οικογένεια της αδικοχαμένης 15χρονης.

Οι γονείς της, που βρίσκονται ακόμα στην Κρήτη για τη μεταφορά της σορού, έχουν τη βοήθεια του ιρλανδικού προξενείου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας.

Σχόλια