Ειδήσεις

Συντρίμμια η ζωή της βλέποντας "μπροστά της" το θάνατο video

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε η ζωή της. Ένα τροχαίο ατύχημα το Δεκέμβρη του 2013 της στέρησε τη δυνατότητα να μπορεί να ζει όπως πριν.

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε η ζωή της. Ένα τροχαίο ατύχημα το Δεκέμβρη του 2013 της στέρησε τη δυνατότητα να μπορεί να ζει όπως πριν.

Μια 48χρονη σήμερα γυναίκα από το Ηράκλειο, με εμφανή τα σημάδια του τροχαίου στο κορμί της, μέχρι και σήμερα προσπαθεί να εξασφαλίσει μια σύνταξη, αδυνατώντας ακόμη και να επιβιώσει, αφού ούτε να εργαστεί μπορεί, ούτε άλλη βοήθεια μπορεί να εξασφαλίσει.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Η κ. Κατερίνα επέστρεφε από την εργασία της σε νυχτερινό κέντρο και μαζί της στο αυτοκίνητο, ήταν μια συνάδελφός της που μόλις είχε κάνει στην ίδια εργασία το πρώτο της μεροκάματο.

Σταμάτησε το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του δρόμου στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι για να κατέβει στο σπίτι της και τότε όλα όσα ζούσε και είχε ως δεδομένα… Άλλαξαν για πάντα.

Η σύγκρουση από όχημα που είχε ξεφύγει από την πορεία του… ήταν σφοδρή. Η 40χρονη συνάδελφος της κ. Κατερίνας βρήκε ακαριαίο θάνατο… Και η ίδια, τέσσερα περίπου χρόνια μετά, ζει έναν εφιάλτη που ποτέ δεν περίμενε ότι θα ζήσει.

Με τραύματα σε όλο της το σώμα, με το πόδι της πλέον από τα χτυπήματα και τις επεμβάσεις κοντύτερο κατά 3 εκατοστά, θυμάται και ζει έναν νέο εφιάλτη, όπως λέει.

Αυτό της αδιαφορίας των υπηρεσιών, να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που είδε στα συντρίμμια  του αυτοκινήτου του να σωριάζεται όλη του η ζωή.

Τέσσερα χρόνια μετά, ακόμη δεν έχει καταφέρει να λάβει σύνταξη και η ζωή της βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση. Ούτε καν αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία δεν έλαβε όπως λέει καθώς μέσα στα δικαστήρια που ακολούθησαν μετά το τροχαίο, η πτώχευσή της δεν άφηνε περιθώρια.

Σήμερα, το μόνο που ζητάει είναι κάποιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και η ζωή της με τον τρόπο αυτό να πάρει μια κατεύθυνση, μια κανονικότητα για την ίδια και τα δύο ανήλικα αγόρια της τα οποία δίχως πόρους αδυνατεί να τους παρέχει ακόμη και τα απαραίτητα.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της 48χρονης:

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια