Ειδήσεις

Η Πέλα "έφυγε" και οι μνήμες για εκεινη θα ξυπνήσουν & πάλι

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το χαμό της 18χρονης Πέλας που "έφυγε" σε τροχαίο δυστύχημα, αρχές Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος την Κρήτη.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από τον χαμό της 18χρονης Πέλας Κουτεντάκη που "έφυγε" σε τροχαίο δυστύχημα, αρχές Ιουλίου του 2016, βυθίζοντας στο πένθος την Κρήτη.

Ήταν η πιο θλιβερή Τετάρτη, αυτή της 6ης Ιουλίου, για τη Μεσαρά που ξύπνησε με θλίψη και πόνο μαθαίνοντας ότι πρέπει να πει αντίο τελικά στην 18χρονη Πέλα που χάθηκε τόσο άδικα στην άσφαλτο και αφού έδωσε τη μάχη της για τη ζωή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Κανείς δεν μπορούσε και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η νεαρή καλλονή δεν είναι πια στη ζωή αφού το "νήμα" της ζωής της κόπηκε απότομα, κι ενώ μόλις είχε αποφοιτήσει και έκανε σχέδια για το μέλλον.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Τυμπακίου -Μοιρών και συγκεκριμένα λίγο πριν τις Μοίρες. Ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε και η άτυχη 18χρονη, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Λόγω της πρόσκρουσης, τα τραύματα ήταν σοβαρά και για τα δύο νεαρά άτομα που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Μοιρών.

"Έσβησε" στο κέντρο υγείας

Η 18χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικές κακώσεις ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρύτερα τραύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣ

Για την 18χρονη δυστυχώς ήταν ήδη αργά αφού υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα στο κέντρο υγείας ,ενώ ο 20χρονος πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.  

Οι μνήμες θα ξυπνήσουν και πάλι δυστυχώς την Κυριακή στις 2 Ιουλίου οπότε στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της…

Σχόλια