Ειδήσεις

Survivor: Ανατροπή στον ημιτελικό, ενόψει αποχώρησης - video

Ποιος θα νικήσει στο τελευταίο αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης και θα βρεθεί μαζί με τον Μάριο Ιωαννίδη στον ημιτελικό;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως στον ημιτελικό θα περάσουν τέσσερις παίκτες, οι δύο με την ασυλία και οι δύο υποψήφιοι που θα παραμείνουν.

Ο παρουσιαστής, όμως, ανακοίνωσε πως μόνο τρεις θα πάνε στον ημιτελικό. "Οι δύο με την ασυλία και ο ένας από τους άλλους δύο. Δεν γνωστοποίησε, βέβαια, πως θα περάσει ο τρίτος και πώς θα αποχωρήσει ο τέταρτος. Πιθανότατα να γίνει μέσω ψηφοφορίας.

«Θα παίξουμε δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα, στα οποία θα κερδηθούν δύο ατομικές ασυλίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βγουν οι δύο νικητές που θα έχουν τις δύο ασυλίες για το επόμενο συμβούλιο που θα είναι και το τελευταίο.

Αν εξαιρέσουμε τους δύο που θα πάρουν την ασυλία, οι άλλοι τρεις θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, από τη μεγάλη ψηφοφορία που είχε γίνει, και από αυτούς τους τρεις θα αποχωρήσει ο ένας. Αφού λοιπόν αποχωρήσει και ο τελευταίος παίκτης, θα έχουμε τους δύο υποψήφιους που δεν αποχώρησαν και τους δύο νικητές των ασυλιών.

Διαχωρίζω αυτά τα τέσσερα άτομα, τους δύο με την ασυλία και τους δύο υποψήφιους που θα παραμείνουν. Γιατί οι δύο που θα έχουν κερδίσει την ασυλία θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού.

Στον ημιτελικό θα φτάσουν τρία άτομα, δύο από αυτά τα τρία άτομα θα βγουν από τα δύο ατομικά αγωνίσματα. Ημιτελικός θα πει, τρεις φιναλίστ. Από αυτούς τους τρεις φιναλίστ του ημιτελικού, θα αποχωρήσει ένας και μετά θα έχουμε τον μεγάλο τελικό με τα δύο παιδιά που θα έχουν φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και φυσικά εκεί δεν χρειάζεται να σας πω τι θα συμβεί.

Θα έχουμε ένα τελευταίο live, μια τελευταία ψηφοφορία πίσω στην Ελλάδα, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος παίκτης θα κερδίσει 100 χιλιάδες ευρώ", είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ποιος θα νικήσει στο τελευταίο αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης και θα βρεθεί μαζί με τον Μάριο Ιωαννίδη στον ημιτελικό;

Για την τελευταία ασυλία του Survivor θα παίξουν την Κυριακή το βράδυ τέσσερις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Μάριος Ιωαννίδης εξασφάλισε την πρώτη κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

Τρεις Μαχητές κι ένας Διάσημος θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη στο παιχνίδι της ασυλίας! Βέβαια, δεν είναι μόνο η ασυλία για την επόμενη ψηφοφορία, καθώς ο νικητής θα εξασφαλίσει και την παρουσία του στον ημιτελικό.

Στο χθεσινό αγώνισμα, ο Μάριος Ιωαννίδης πήρε τη νίκη και είναι ο πρώτος παίκτης που τσέκαρε το εισιτήριό του για τον ημιτελικό. Ο Κύπριος έφτασε στον "τελικό" με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και πάλεψαν για την πρώτη ασυλία, έχοντας δύο ζωές και μία αντίστοιχα. Ο Ντάνος πήρε το πρώτο ματς, αλλά ο Μάριος πήρε το δεύτερο κι έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

zappit

Σχόλια