Ειδήσεις

Τι κρύβει ο βυθός της πιο γνωστής λίμνης της Κρήτης - video

Τι γίνεται όμως κάτω από το νερό στη πασίγνωστη λίμνη του Αγίου Νικολάου όπου το μεγαλύτερο της βάθος είναι στα 68 περίπου μέτρα;

Η φυσική ομορφιά στην λίμνη του Αγίου Νικολάου είναι παγκόσμια γνωστή και πολυφωτογραφημένη, ημέρα και νύχτα από όλες τις μεριές της ενώ πλέον με τα drone έχουμε φωτογραφίες και βίντεο και από ψηλά.

Τι γίνεται όμως κάτω από το νερό στην λίμνη όπου το μεγαλύτερο της βάθος είναι στα 68 περίπου μέτρα;

Η ομάδα διάσωσης Κρήτης και φέτος θα είναι ο φορέας για την ασφάλεια των καταδύσεων στην διοργάνωση Agios Nikoloas cliff diving 2017, όπως ήταν και στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2016.

Με δεδομένο ότι η εξέδρα έφτασε στα 20 μέτρα ύψος πάνω από το νερό έπρεπε να γίνει έλεγχος ξανά στα βάθη της λίμνης ώστε να υπάρξει η ασφάλεια των 9 μέτρων που επιβάλει η παγκόσμια ομοσπονδία.

3 δύτες της ομάδας διάσωσης, σύμφωνα με το fonien.gr στις 25 του Ιούνη, ανέλαβαν να βουτήξουν και να μετρήσουν τα βάθη στην περιοχή που θα πέφτουν οι αθλητές.

Ο  Μανόλης Κοκκίνης κατέγραψε το περιβάλλον της λίμνης με την κάμερα και έφτασε σε βάθος 45 μέτρων  χαρίζοντας μας υπέροχες εικόνες της ηρεμίας της λίμνης κάτω από το νερό.

Σχόλια