default-image

Λυκούργος Τσάκωνας και Καραλής στο Diamond League

Σπορ
Λυκούργος Τσάκωνας και Καραλής στο Diamond League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λυκούργος Τσάκωνας είναι ένας από τους κορυφαίους σπρίντερ της Ευρώπης των τελευταίων ετών και δεν θα μπορούσε να λείπει από κορυφαίες διοργανώσεις. 

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο ταλαντούχος σπρίντερ θα πάρει θέση εκκίνησης σε αγώνα Diamond League. 

Ο πρωταθλητής μας, που τον τελευταίο καιρό προπονείται στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα τρέξει το Σάββατο (1/7) στον αγώνα του Παρισιού με στόχο να βελτιώσει το χρόνο των 20,33δ., που πέτυχε πριν λίγα 24ωρα στη Λιλ. 

Ο 27χρονος αθλητής είναι σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνο να κυνηγήσει ακόμη καλύτερους χρόνους στα 200 μέτρα. Ο Τσάκωνας θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει αξιόλογους σπρίντερ, όπως ο Αμερικανός Αμερ Γουέμπ, που έχει φέτος χρόνο 20,09δ., ο Τούρκος Ραμίλ Γκουλιέγιεβ με χρόνο 20,08δ. και ο Τζαμαϊκανός Ρασίντ Ντουέρ (20,11δ.).

Ντεμπούτο στη σειρά αγώνων Diamond League θα κάνει ο Εμμανουήλ Καραλής, που γίνεται ο πρώτος Έλληνας έφηβος αθλητής που συμμετέχει στη σπουδαία σειρά αγώνων. Ο νεαρός, χάρη στις εμφανίσεις του μέσα στη σεζόν, εξασφάλισε μια θέση στον αγώνα του Παρισιού. Ο Καραλής, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,63 μ., αγωνίζεται σήμερα στη Νανσί. Στο Diamond League του Παρισιού θα αγωνιστούν σπουδαία ονόματα του αγωνίσματος, όπως ο Ρενό Λαβιλενί, ο Σαμ Κέντρικς, ο Σον Μπαρμπερ, ο Γιαν Κούντλιτσα και ο Πάβελ Βογιεκόβσκι

Πηγή: Segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News