default-image

Προπονητής στον Πανελλήνιο ο Σπύρος Γιαννιώτης

Σπορ
Προπονητής στον Πανελλήνιο ο Σπύρος Γιαννιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης επιστρέφει στις πισίνες αυτή τη φορά έχοντας το ρόλο του προπονητή αφού αναλαμβάνει τα τμήματα κολύμβησης του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Το έχει τονίσει σε όλες του τις συνεντεύξεις ότι θέλει να παραμείνει κοντά στην κολύμβηση και να βοηθήσει τα νέα παιδιά. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος που του έχει δοθεί από την ΚΟΕ της οποίας αποτελεί πρεσβευτής.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης επιστρέφει κοντά στις πισίνες έχοντας πλέον έναν νέο ρόλο, αυτόν του προπονητή. Ο σπουδαίος κολυμβητής θα προσπαθήσει να μεταφέρει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά αφού αναλαμβάνει τα κολυμβητικά τμήματα του Πανελλήνιου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, με ξεχωριστή περηφάνια ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος θα ηγηθεί του τμήματος κολύμβησης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ένας από τους σημαντικότερους που έχουν περάσει από τη χώρα, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τμημάτων κολύμβησης του συλλόγου μας, θα είναι αυτός που θα βγάλει τα "δελφίνια" του αύριο.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έρχεται σ' ένα ανανεωμένο -από κάθε άποψη- κολυμβητήριο, που πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας, που πρόσφατα ανακαινίστηκαν όλοι οι χώροι του, που τα νερά του είναι πεντακάθαρα. Γιατί μόνο οι καλύτερες συνθήκες ταιριάζουν στον καλύτερο του χώρου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1980 κι είναι ίσως ο σπουδαιότερος Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης. Αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, 5ος και 7ος Ολυμπιονίκης (2004) της κολύμβησης, ο μοναδικός Έλληνας με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων.

Το 2011 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα 10 χλμ σε ανοιχτό νερό κι αναδείχθηκε Αθλητής της Χρονιάς από τον ΠΣΑΤ, βραβείο που κέρδισε και τις επόμενες χρονιές 2012 και 2013. Κατόπιν επιλέχθηκε από τη FINA ως υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για το 2012 στην ανοιχτή θάλασσα".

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News