default-image

Σάκοτα μέχρι το 2020 και τυπικά στην ΑΕΚ

Μπάσκετ
Σάκοτα μέχρι το 2020 και τυπικά στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η ανανέωση του Ντούσαν Σάκοτα στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος φόργουορντ έδειξε στα προηγούμενα τρία χρόνια ότι αξίζει τη θέση του στο ρόστερ της Ένωσης κερδίζοντας το σεβασμό εντός του συλλόγου όχι μόνο για την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Έτσι ήταν θέμα χρόνο η ανανέωσή του με τους ''κιτρινόμαυρους''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει, ότι ο Ντούσαν Σάκοτα υπέγραψε σήμερα (28/06) νέο συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα".

Η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας αφορά σε συνεργασία διάρκειας τριών ετών, ήτοι έως το 2020".

Ο ίδιος, μετά την ανανέωσή του στην Ένωση, δήλωσε στον aekbc.gr υπερήφανος και πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πρωτίστως τον κύριο Αγγελόπουλο, τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο, που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει εμπιστοσύνη.

Επίσης, θέλω να πω ξεχωριστά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι με τον τρόπο τους με στήριζαν και με στηρίζουν, στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Θέλω απλά να τους πω, ότι θα τιμώ πάντα τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως έκανα και όπως θα συνεχίσω να κάνω όσο με… κρατάνε τα πόδια μου!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με όνειρο και στόχο πάντα υγεία, γεμάτο γήπεδο, διακρίσεις και τρόπαια για την ομάδα μας.

Καλό Καλοκαίρι…»

Πηγή: Sport24.gr , Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News