Ειδήσεις

Έρχεται Κρήτη η... κρουαζιέρα των οργίων

Oκτώ ημέρες με ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows υπόσχονται οι διοργανωτές της κρουαζιέρας που έχει γίνει sold out.

Την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά θα επισκεφτεί το κρουαζιερόπλοιο των οργίων, στο πλαίσιο της κρουαζιέρας του στα ελληνικά νησιά.

Με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά» ξεκινά η κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων το απόγευμα από τον Πειραιά και θα διαρκέσει για οκτώ ημέρες με αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows πάντα με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση.

Η κρουαζιέρα του έρωτα θα ταξιδέψει τα 700 άτομα που έχουν ήδη κάνει sold out στα εισιτήρια, σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη και Χανιά.

Sold out τα εισιτήρια

Ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, «καυτές» νύχτες και μέρες ασύστολου έρωτα και ερωτικών παιχνιδιών, διονυσιακά όργια και shows, ζωντανό σεξ με πλούσιο θέαμα, kinky shows και pole dancing σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εστίαση και άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο της «ερωτικής χαράς» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πολυτελούς κρουαζιέρας που στοιχίζει 2.349 δολάρια το άτομο.

Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα των οργίων, εξαντλήθηκαν ήδη εδώ και μήνες σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα διοργάνωσής της η οποία, πριν την αναχώρηση του πλοίου, ετοιμάζει πάρτι για μια πρώτη την γνωριμία των swingers πριν το κυρίως... «μενού» του εν πλω σεξουαλικού «γεύματος»!

«Φωτιά» αναμένεται να πάρει το Αιγαίο, εν μέσω μάλιστα καύσωνα, από τις «παθιασμένες» επιδόσεις της σεξουαλικής «δράσης» των swingers που με φόντο την Πάρο και τα άλλα νησιά, καταφθάνουν, για να ζήσουν τις πιο «τρελές», ακραίες και άνευ ορίων ερωτικές φαντασιώσεις τους κάτω από τον λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο και το μαγευτικό φεγγάρι του Αιγαίου...

Πηγή: topontiki.gr

Σχόλια