default-image

Το μήνυμα των πρωταθλητών της Κ19 ΟΦΗ (βίντεο)

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα των πρωταθλητών της Κ19 ΟΦΗ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία πως βγάζει σπουδαία ποδοσφαιρικά ταλέντα.

Από τις Μικτές της ΕΠΣΗ που άγγιξαν την κορυφή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τα σχολεία που παραδοσιακά ξεχωρίζουν μέσα στις γραμμές των γηπέδων μέχρι και τις ομάδες υποδομής των συλλόγων, τα τελευταία χρόνια οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη!

Και ασφαλώς σύμπτωση που επαναλαμβάνεται (κάθε τόσο) παύει να είναι σύμπτωση! Η χρονιά (ποδοσφαιρικά) έκλεισε ουσιαστικά την περασμένη Κυριακή σε αγωνιστικό επίπεδο με τους μικρούς του ΟΦΗ!

Τους μικρούς της Κ19 που γιγαντώθηκαν και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League! Χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενήθηκαν ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Νηστικάκης και ο Κρις Ξενοκτιστάκης που έδειξαν προσγειωμένοι παρά τη μεγάλη επιτυχία αλλά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον. Αναλυτικά μας είπαν:

Π. Νηστικάκης: "Σίγουρα ζήσαμε την Κυριακή ένα συναίσθημα που μπορώ να το χαρακτηρίσω πρωτόγνωρο! Ήταν πάρα πολύ σπουδαίο για εμάς, για την ομάδα και καθένα ξεχωριστά! Είμαι χαρούμενος αλλα όχι μόνο για την επιτυχία! Είμαι και γιατί πιστεύω πως συνολικά σαν ομάδα αλλά και κάθε παιδί ξεχωριστά δείξαμε πως μέσα από αυτή την ομάδα και τη διαχείριση που θα γίνει μπορούν να υπάρξουν παιδιά που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Και κακά τα ψέμματα! Ο μεγάλος στόχος μας είναι η πρώτη ομάδα και ποδοσφαιρικό όνειρο η Εθνική Ελλάδος..."

Κρ. Ξενοκτιστάκης: "Συμφωνώ πως πετύχαμε κάτι σημαντικό, ένα παραπάνω για την ποδοσφαιρική μας εξέλιξη! Όλοι στοχεύουμε να παίξουμε μια μέρα στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και με την καλή έννοια υποχρεώσαμε με την επιτυχία μας τους ανθρωπους της ομάδας μας να ρίξουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα τους πάνω μας! Από τότε που κερδίσαμε τον ημιτελικό σκεφτόμαστε μόνο την κούπα..."

Αμφότεροι οι δυο ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πως εκτός από τις ποδοσφαιρικές ικανότητες έχουν και πολύ καλό χαρακτήρα και παρά τη μικρή ηλικία έδειξαν ώριμοι. Αυτό που μπορούμε να τους ευχηθούμε είναι "καλή τύχη" γιατί και αυτή παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα είναι τυχεροί που έχουν "πέσει" στα χέρια του προπονητή Βασίλη Πλεσίτη ενώ ακούνε συμβουλές από ανθρώπους σαν τον Λευτέρη Πουπάκη...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News