Ειδήσεις

Πενταμελής οικογένεια & μία έγκυος χωρίς νερό εδώ και μέρες

Δύσκολες ώρες για οικογένεια με μικρά παιδιά και μία έγκυος γυναίκα τις τελευταίες μέρες.

Χωρίς νερό έχει μείνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα οικογένεια στην Αλικαρνασσό.

Μία πενταμελής οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά, το μικρότερο εκ των οποίων είναι 15 μηνών, έχει μείνει εδώ και μέρες χωρίς νερό, στη Νέα Αλικαρνασσό. Την ίδια ώρα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μένει και μία έγκυος γυναίκα η οποία κι εκείνη περνά δύσκολες ώρες έχοντας «μείνει» χωρίς νερό.

Η οικογένεια προβληματισμένη με το θέμα που έχει προκύψει, ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Από την πλευρά της η ΔΕΥΑΗ, που γνωρίζει το πρόβλημα, αναφέρει ότι πρόκειται να κάνει απόψε διανομή νερού στην περιοχή. Γεγονός που σημαίνει ότι οι κάτοικοι θα έχουν νερό μέχρι και την Πέμπτη. Πρόκειται άλλωστε για ένα καθεστώς το οποίο είναι γνώριμο εδώ και καιρό στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, όπως αναφέρουν από τη ΔΕΥΑΗ,

Ωστόσο, προβλήματα με την ύδρευση αντιμετωπίζουν και άλλες περιοχές του Ηρακλείου όπως είναι οι Μεσαμπελιές και η Κνωσσού.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Φακουρέλης μίλησε στο neakriti.gr, υποστηρίζοντας πως το πρόβλημα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα όταν έσπασε ένας κεντρικός αγωγός στα Μάλια. Η βλάβη αποκαταστάθηκε την ίδια μέρα, ωστόσο σε πολλές περιοχές της πόλης το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως η κατανάλωση νερού αυτή την περίοδο είναι αυξημένη. Γι' αυτό η τροφοδοσία δε γίνεται έγκαιρα. Σύντομα όμως κι αυτό το πρόβλημα θα αποκατασταθεί.

Σχόλια