Ειδήσεις

Η Ανδριανή μας αποχαιρετά με στιγμές που ξεχώρισαν -vid

Η εκπομπή «Ανδριανή» ρίχνει αυλαία κλείνοντας τον φετινό πρώτο κύκλο και η «ψυχή» της εκπομπής Ανδριανή Αγγελιδάκη καταθέτει συναισθήματα ψυχής.

Η επιτυχία μιας εκπομπής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους καλεσμένους, στους ανθρώπους που τους δίνεις το βήμα να μιλήσουν γιατί έχουν μια σπίθα μια λάμψη που τους κάνει ξεχωριστούς.

Η εκπομπή «Ανδριανή» ρίχνει αυλαία κλείνοντας τον φετινό πρώτο κύκλο και η «ψυχή» της εκπομπής Ανδριανή Αγγελιδάκη καταθέτει συναισθήματα ψυχής.

Όπως αναφέρει στάθηκε πολύ τυχερή γιατί συνάντησε ανθρώπους που της χάρισαν απλόχερα το χρόνο και τη σκέψη τους, την εμπιστεύτηκαν και κατέθεσαν λίγο από το είναι τους στον τηλεοπτικό αέρα .

Η ίδια σίγουρα το ευχαριστήθηκε. Το νέο τηλεοπτικό ταξίδι με τις ξεχωριστές στάσεις για τη φετινή χρονιά της Ανδριανής Αγγελιδάκη έφθασε στον τελικό του προορισμό. Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη, δημιουργικότητα, αυθεντικότητα, έμπνευση, θετικότητα και ελπίδα.

Η Ανδριανή και οι συνεργάτες της πάλεψαν με τους προσωπικούς φόβους και έκαναν υπερβάσεις.

Μια γεμάτη σεζόν που όλοι της οι συνεργάτες στήριξαν την ιδέα της εκπομπής και το απέδειξαν ουκ ολίγες φορές.

Και για τον λόγο αυτό εκτός από τους καλεσμένους, το τηλεοπτικό κοινό που τη στήριξε και την εμπιστεύτηκε, τα «ευχαριστώ» ανήκουν και στους συνεργάτες και ανθρώπους που ήταν στο πλάι της όλο αυτό το διάστημα

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τις στιγμές που ξεχώρισαν από μια ολόκληρη σεζόν Ανδριανή!

Σχόλια