default-image

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις Μινωικές Γραμμές

Κρήτη
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις Μινωικές Γραμμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από εννέα (9) μέλη, με τετραετή θητεία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, που συγκροτήθηκε σε σώμα την ίδια ημέρα, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος Δ.Σ.:      κ. Emanuele Grimaldi

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: κ. Μιχαήλ Χατζάκης

Διευθύνων Σύμβουλος: κ. Αντώνιος Μανιαδάκης

Μέλος Δ.Σ.: κ. Gianluca Grimaldi

Μέλος Δ.Σ.: κ. Diego Pacella

Μέλος Δ.Σ.: κ. Paul Kyprianou

Μέλος Δ.Σ.: κ. Mario Fuduli

Μέλος Δ.Σ.: κ. Κωνσταντίνος Μαμαλάκης

Μέλος Δ.Σ.: κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου

Ο Όμιλος Grimaldi έχει έδρα τη Νάπολη (Ιταλία), ελέγχει ένα στόλο με περισσότερα από 100 πλοία και απασχολεί περίπου 10.000 εργαζόμενους. Στον επιβατικό τομέα, εκτός από τη Grimaldi Lines, ο Όμιλος ελέγχει τη Finnlines, που κατέχει ηγετική θέση στη Βαλτική Θάλασσα και τις Μινωικές Γραμμές στην Ελλάδα, που κατέχουν ηγετική θέση τόσο στην Αδριατική θάλασσα, μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας,  όσο και στη γραμμή από τον Πειραιά (το λιμάνι της Αθήνας) προς την Κρήτη.

Οι Μινωικές Γραμμές ιδρύθηκαν το 1972, έχουν έδρα το Ηράκλειο (Κρήτη) και από το 2008 αποτελούν μέρος του Ομίλου Grimaldi. Κατέχοντας ηγετική θέση στις γραμμές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας καθώς και στη γραμμή της Κρήτης, οι Μινωικές Γραμμές διαχειρίζονται ένα στόλο από υπερσύγχρονα, υψηλών προδιαγραφών και ταχυτήτων πλοία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις γραμμές : Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Αγκώνα,  Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Βενετία και Πειραιάς - Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News