default-image

Στο Παγκρήτιο το 4ο YouTruck Fiesta (video)

Κρήτη
Στο Παγκρήτιο το 4ο YouTruck Fiesta (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 4ο YouTruck Fiesta ανοίγει αυλαία στις 1 & 2 Ιουλίου, στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πως οι μεγάλες διοργανώσεις δεν έχουν σύνορα. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, το YouΤruck Fiesta θα φιλοξενήσει κοινό και επαγγελματίες σε μια καλοκαιρινή γιορτή που θα τα έχει όλα.

Παρουσιάσεις και σεμινάρια, διαγωνισμοί φορτηγών, test drives, ιστορικά οχήματα, Mega Bazaar μεταχειρισμένων και ένα γνήσιο κρητικό γλέντι είναι λίγα μόνο από όσα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης σε κρητικό έδαφος είναι η συνέχεια της προσπάθειάς μας για συσπείρωση του κλάδου του επαγγελματικού οχήματος απ' άκρη σε άκρη στην Ελλάδα. Η Κρήτη αποτελεί εξάλλου μια σημαντική αγορά στον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος, με το Εμπόριο και τον Τουρισμό να αποτελούν τους ισχυρότερους τομείς της Κρητικής Οικονομίας.

Το 4ο YouTruck Fiesta θα αποτελέσει ένα B2B επαγγελματικό forum, μια πλατφόρμα επαφής και καλύτερης γνωριμίας με τον τοπικό κλάδο και τις ιδιαίτερες ανάγκες της Κρητικής αγοράς επαγγελματικού οχήματος, αλλά και ένα B2C σημείο συνάντησης ανάμεσα σε εταιρίες και τελικούς καταναλωτές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο πανελλαδικό φεστιβάλ για το επαγγελματικό όχημα σε κόστη προσαρμοσμένα στις σημερινές συνθήκες, να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να επενδύσετε σε νέες συνεργασίες, σε ένα γιορτινό κλίμα με άρωμα Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News