Ειδήσεις

Άγρια καταδίωξη για μία μηχανή μεγάλου κυβισμού

Μπορεί να αποπειράθηκαν να κλέψουν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως τους περίμεναν... σκηνές άγριας καταδίωξης σε δρόμο του Ηρακλείου

Άγρια καταδίωξη περίμενε τους παραλίγο κλέφτες μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού, με σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία να διαδραματίζονται στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας  δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μηχανή μεγάλου κυβισμού στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Οι δράστες, όμως, δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι, καθώς τους αντιλήφθηκε γείτονας του θύματος, ο οποίος τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή και κάλεσε  αμέσως την Αστυνομία.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και δύο περιπολικά της Άμεσης Δράσης στάλθηκαν για τον εντοπισμό των δραστών.

Έπειτα από έρευνα, το ένα περιπολικό κατάφερε να τους  εντοπίσει , επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων ,στο Γιόφυρο Ηρακλείου,  κατευθυνόμενο προς Γάζι.

Σε συνεργασία με τους αστυνομικούς που επέβαιναν στο δεύτερο περιπολικό, τους παρακολουθούσαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα  στην περιοχή του Ξηροπόταμου , στο οποίο και επέβαιναν ένας Κρητικός και δύο Αλβανοί.

Αμέσως σε έρευνα που ακολούθησε στην καρότσα  του αγροτικού, εντοπίστηκαν εργαλεία κοπής μεταξύ αυτών και το συγκεκριμένο εργαλείο που οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν για να κόψουν την  αλυσίδα της μηχανής μεγάλου κυβισμού προκειμένου να την "αρπάξουν" ανεπιτυχώς βέβαια, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα μαχαίρια, αυτοσχέδιο γκλοπ, σακουλάκια με ναρκωτικά και φυσίγγια.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση οδηγήθηκαν στη συνέχεια   και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σχόλια