Ειδήσεις

Κίνηση SOS για το Παιδικό Χωριό της Κρήτης (photos)

Σε μια κίνηση SOS για το Παιδικό Χωρίο SOS Κρήτης προχώρησε η καλλιτέχνης Τάνια Πασχάλη, η οποία παρουσιάζει μια υπέροχη φωτογραφική έκθεση, με όλα τα έσοδά να πηγαίνουν για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δομής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, με τίτλο «Transient» («Παροδικότητα») πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες με συγκίνηση θαύμασαν τις εξαίσιες φωτογραφίες λουλουδιών, ασπρόμαυρες και έγχρωμες, που έχει δημιουργήσει η Τάνια Πασχάλη.  

Η φωτογράφος με τον φακό της, με πολλή τρυφερότητα και υπομονή, καταφέρνει να αιχμαλωτίσει στιγμές από την σύντομη ζωή τους, τόσο κατά την εποχή της ανθοφορίας και της ευρωστίας τους, όσο και κατά την εποχή της φθοράς και παρακμής τους, τονίζοντας έτσι την παροδικότητα  και το εφήμερο της ύπαρξης.  

Μέσα από τις φωτογραφίες της, συνομιλεί με τις ψυχές τους, αδιαφορώντας για το κάλλος ή την ασχήμια τους, καταγράφοντας λεπτομέρειες από τα πέταλα, τους μίσχους, τα φύλλα, τους στήμονες.

Δείχνοντας την κοινωνική ευαισθησία της, η φωτογράφος δώρισε όλα τα έσοδα που θα πραγματοποιηθούν από την πώληση των φωτογραφιών της, στο Παιδικό Χωριό SOS Kρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου τηλ.: 2810-222610  

e-mail: soskriti@sos-villages.gr

Σχόλια