default-image

Ορθοπεταλιές... υγείας από τον Καράβολα στο Βενιζέλειο -pics

Κρήτη
Ορθοπεταλιές... υγείας από τον Καράβολα στο Βενιζέλειο -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με… ορθοπεταλιές και μεγάλο ενθουσιασμό μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν το πρωί από την περιοχή του Καράβολα για να φτάσουν με ποδήλατα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο πρώτος ποδηλατικός περίπατος τον οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και τη οργανωτική υποστήριξη του ΠΟΗ Κάστρο, έδωσε σήμερα χρώμα και άλλο ρυθμό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό την προαγωγή της υγείας των πολιτών, αναδεικνύοντας το πόσο σημαντικό και ωφέλιμο είναι να αυξήσουμε την κίνηση στην καθημερινότητα μας. Είτε περπατώντας είτε επιλέγοντας το ποδήλατο για τις μετακινήσεις μας. Κίνηση που μπορεί να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής στην πόλη του ηρακλείου που πνίγεται από το κυκλοφοριακό.

Αφετηρία της διαδρομής ήταν η περιοχή του καράβολα΄όπυο μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν τη μέρα τους με παιχνίδι, ενώ αμέσως μετά δόθηκε το σήμα της εκκίνησης για τους ποδηλάτες. Μέσω της Πεταλοειδούς και της λεωφόρου Κνωσού εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες έφτασαν μέχρι το προαύλιο του νοσοκομείου.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News