Ειδήσεις

Επικίνδυνο «κοκτέιλ»: ζέστη, δυσοσμία και σκουπίδια (photos)

H ζέστη σε συνδυασμό με τα σκουπίδια και την δυσοσμία έχουν προκαλέσει αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Aφόρητη είναι η κατάσταση σε πολλές γειτονιές του Ηρακλείου καθώς η ζέστη σε συνδυασμό με τα σκουπίδια και την δυσοσμία έχουν προκαλέσει αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι δεκάδες σακούλες με τα αποφάγια που βρίσκονται κάτω από τον καυτό ήλιο δημιουργούν όχι μόνο μια άσχημη εικόνα, αλλά και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Βουνά από σκουπίδια στα παλιά ΚΑΤΕ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

"Πνίγηκε" στα σκουπίδια η οδός Χριστομιχάλη Ξυλούρη ύπου υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις

Η έκκληση προς τους δημότες να μην βγάζουν σκουπίδια στους κάδους δεν έπιασε τόπο ή πολύ απλά μπόρεσε να ακολουθηθεί μέχρι ενός σημείου, αφού η απεργία «μετρά» ήδη αρκετές μέρες. Και μπορεί οι δημότες να δείχνουν κατανόηση καθώς θεωρούν δίκαια τα αιτήματα των εργαζομένων που ζητούν  να διατηρήσουν τη δουλειά τους, αλλά θεωρούν δύσκολη και την κατάσταση που βιώνουν λόγω των βουνών από σκουπίδια που έχουν σχηματιστεί.

Που θα γίνει αποκομιδή

Πάντως όπως ανακοινώθηκε η αποκομιδή θα γίνει στο κέντρο του Ηρακλείου όπως -και σε άλλες πόλεις- στις εισόδους της πόλης, στο αρχαιολογικό μουσείο, την Κνωσό και σε άλλα σημεία που συγκεντρώνονται τουρίστες. Επίσης θα αντιμετωπιστούν μερικά επείγοντα θέματα σε άλλα σημεία.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια