Ειδήσεις

Απίστευτο ποσό για το deal Ζενίτ- Μανωλά

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κορυφωθεί οι διαπραγματεύσεις της Ρόμα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά.
 


Στο ραντεβού των δύο ομάδων το βράδυ της Πέμπτης στο Μόναχο, διαπιστώθηκε διαφωνία στο οικονομικό με τους Ρωμαίους να ζητούν περισσότερα από 35 εκατ. ευρώ, την στιγμή που η πρόταση της Ζενίτ έφτανε τα 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους.
 


Οι συζητήσεις σταμάτησαν προσωρινά και στη νέα επαφή που έγινε μεταξύ των δύο συλλόγων, έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα του Λεάντρο Παρέδες.


 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, που μεταφέρει το sport-fm.gr,  οι «τζιαλορόσι» δέχθηκαν πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για την αγορά του Κώστα Μανωλά και του Λεάντρο Παρέδες.
 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στο ραντεβού της περασμένης Πέμπτης συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πάρει η Ζενίτ «πακέτο» τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και τον Αργεντινό μέσο χωρίς όμως να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.
 


Ο νέος τεχνικός του ρωσικού συλλόγου, Ρομπέρτο Μαντσίνι εκτός από τον Κώστα Μανωλά θέλει και τον Λεάντρο Παρέδες για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο ο 22χρονος Αργεντινός δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του για το αν δέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ.


 
Πάντως, η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα και ουσιαστικά η προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί το deal με τους συγκεκριμένους όρους είναι η θετική απάντηση του Παρέδες.
 


Ιταλικές πηγές αναφέρουν ότι από τα 65 εκατ. ευρώ, τα 35-38 εκατ. ευρώ αναλογούν για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.


 
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι όροι και τα δεδομένα σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.

 

Σχόλια