default-image

Πριν σκοτωθεί κατέγραψε τη μοιραία πτήση του ψεκαστικού -vid

Πριν σκοτωθεί κατέγραψε τη μοιραία πτήση του ψεκαστικού -vid

Μέχρι και την τελευταία στιγμή μετέδιδε live στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τη μοιραία πτήση o νεκρός πλέον υπάλληλος της εταιρίας ασφαλείας που επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο.

Στο προφίλ του στο facebook υπάρχει ακόμα το βίντεο από την μετάδοση, που ξεκίνησε στις 09:23 το πρωί και διαρκεί περίπου ενάμιση λεπτό. Αρχικά φαίνεται ο υδροβιότοπος του Σχοινιά από ψηλά, ενώ όσο προχωρά, το ελικόπτερο κατεβαίνει πιο χαμηλά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ

Τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα στο βίντεο που μεταδιδόταν live στο Facebook, το ελικόπτερο πετά χαμηλά, περίπου 30-50 πόδια πάνω από το νερό.

Ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος από την μηχανή, το ελικόπτερο φαίνεται να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια αν πράγματι ο πιλότος έχει επιταχύνει ή αυτή είναι η αίσθηση που δημιουργείται σε όποιον παρακολουθεί το βίντεο επειδή το ψεκαστικό πετά πολύ χαμηλά.

Ξαφνικά η εικόνα διακόπτεται βίαια, χωρίς και πάλι να ακούγεται κάτι.

Δείτε το βίντεο - σοκ:

Φίλοι και γνωστοί του υπαλλήλου ο οποίος μαγνητοσκοπούσε τα τελευταία δευτερόλεπτα της πτήσης και σκοτώθηκε στο δυστύχημα εκφράζουν με σχόλια στο βίντεο την θλίψη τους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, ο χειριστής ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ηλικίας γύρω στα 55.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News