Ειδήσεις

Κινέζοι έμαθαν για την ενημέρωση από την ΚΡΗΤΗ TV (video)

Η διάρθρωση των Μέσων Ενημέρωσης της Κρήτης και ο τρόπος μετάδοσης της πληροφορίας σε κάθε γωνιά του νησιού βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης μετά από αίτημα Κινεζικής αντιπροσωπίας από την επαρχία Σαανσί.

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Κρήτης οι επικεφαλής του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, κ. Ιωάννα Δημητρίου, αντιπρόεδρος του ομίλου ΚΡΗΤΗ TV, κ. Ελένη Κοκοσάλη, διευθύντρια εμπορικού τμήματος της ΚΡΗΤΗ ΤV και η κ. Πέπη Παρούση, διοικητικό στέλεχος, παρουσίασαν ενώπιον της κινεζικής αντιπροσωπείας τη δραστηριότητα και τη δυναμική της ΚΡΗΤΗ TV, του Ράδιο 9,84 της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», αλλά και του neakriti.gr, που έχουν κατακτήσει κυρίαρχη θέση στις προτιμήσεις του κοινού, με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο:

Αναζητώντας στρατηγικές συμμαχίες εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης της αχανούς επαρχίας Σαανσί βρίσκονται στην Κρήτη προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο μετάδοσης της πληροφορίας σε κάθε γωνιά του νησιού.

Η Κινεζική αντιπροσωπεία από την επαρχία Σαανσί (Mr. Xiao Songyun, Mr. Yang Xiaojian,  Mr. Sun Wei, Ms. Zhang,  Mr. Yang Jun) ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τη φιλοξενία και την ενημέρωση, ανέφεραν ότι στόχος της παρουσίας τους στο νησί μας είναι η καταγραφή των προηγμένων εμπειριών των ΜΜΕ της Κρήτης στην μετάδοση της πληροφορίας-ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας την διάθεση για συνεργασίες .

Μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη στη Κινεζική αντιπροσωπεία, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στο τομέα Ευρωπαϊκών-Διεθνών θεμάτων Γιώργος Αλεξάκης αναφέρθηκε στην ιστορία-πολιτισμό της Κρήτης, στον αγροδιατροφικό τομέα, στο ποιοτικό τουριστικό προϊόν της Κρήτης αλλά και στην κοινωνικο-οικονομικη διάρθρωση του νησιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης, σε δηλώσεις του υπογράμμισε:  «Υποδεχόμαστε σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης τους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης της επαρχίας Σαανσί στη κεντρική Κίνα. Ενδιαφέρονται για συνεργασίες στο νησί. Η πρωτοβουλία των Κινέζων περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας τους για την επανασύσταση των «Δρόμων του Μεταξιού».  Μια διεθνής πρωτοβουλία με πολιτικό, εμπορικό και διεθνές περιεχόμενο στο οποίο η Ελλάδα ανταποκρίνεται, γιατί η χώρα μας είναι μια από τις επιλεγμένες χώρες από την Κίνα για συνεργασίες. Είναι η χώρα που επιλέχθηκε για να είναι στρατηγικός σύμμαχος της Κίνας στην διείσδυση της στην Ευρώπη, και η Κρήτη οφείλει να διερευνήσει το ρόλο της, τις συνεργασίες που μπορούν να προκύψουν με την Κίνα σε αυτή την κατεύθυνση».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια