default-image

Τα s/m Χαλκιαδάκης υιοθέτησαν σπίτι στο Παιδικό Χωριό SOS

Κρήτη
Τα s/m Χαλκιαδάκης υιοθέτησαν σπίτι στο Παιδικό Χωριό SOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μια ακόμα φορά η εταιρεία Super Market Χαλκιαδάκης ΑΕ, με την ετήσια υιοθεσία ενός σπιτιού στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης εκφράζει την κοινωνική της δράση στηρίζοντας τα παιδιά που για ιδιαιτέρους και διαφορετικούς λόγους το καθένα  στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων.

Η νέα κοινωνική δράση έρχεται να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες μιας οικογένειας στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, όπως διατροφή, ένδυση, γενικά έξοδα σπιτιού, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, ΔΕΗ, θέρμανση, νερό, ψυχολογική - ψυχοκοινωνική στήριξη και ψυχαγωγικές - εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Με την ετήσια υιοθεσία του σπιτιού διασφαλίζουμε τη σταθερότητα και την πραγματική αίσθηση της ασφάλειας ώστε στο σπίτι κάθε παιδί να μεγαλώνει μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια του. Σε μια ζεστή οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό, καθώς και με τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να αναπτυχτεί ως ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η συνεργασία της εταιρείας Super Market Χαλκιαδάκης ΑΕ με το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την ετήσια χορηγία, αλλά επεκτείνεται και σε επιμέρους μεμονωμένες  δράσεις όπως αυτές που έγιναν το 2016 - 17 και περιελάμβαναν τη δωρεάν παροχή δωροεπιταγών για την παροχή τροφίμων  για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου με στόχο την υποστήριξη οικογενειών που βρίσκονται σε κρίση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου τηλ.: 2810-222610  

e-mail: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News