default-image

Τρία απορριμματοφόρα "έκαναν φτερά", απειλές σε απεργούς

Κρήτη
Τρία απορριμματοφόρα "έκαναν φτερά", απειλές σε απεργούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανάκτηση από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χανίων που καταγγέλλει ότι μόνιμοι υπάλληλοι στον τομέα καθαριότητας, επιχείρησαν να «σπάσουν» την κατάληψη των συμβασιούχων στο Αμαξοστάσιο και να βγάλουν απορριμματοφόρα στους δρόμους.

Σήμερα κατεβασμένα παραμένουν τα ρολά στο δημαρχείο Χανίων στην οδό Κυδωνίας όπου συγκεντρώθηκαν συμβασιούχοι και από τους 7 δήμους του νομού.

Εν τω μεταξύ, τρία απορριμματοφόρα από το αμαξοστάσιο του Δήμου Χανίων στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας "έκαναν φτερά". Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι απεργοί που περιφρουρούσαν το χώρο βρίσκονταν στη γενική συνέλευση του Σωματείου.

Υπό κατάληψη παραμένει και το Αμαξοστάσιο.

Σε καταγγελίες για απειλές σε βάρος 7 συμβασιούχων εργαζομένων της καθαριότητας από Δήμαρχο του νομού Χανίων προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η πρόεδρος του Σωματείου κα. Αθηνά Γιαννουλάκη ανέφερε ότι θα κατατεθεί μήνυση κατά του Αυτοδιοικητικού ο οποίος, σύμφωνα με την κα. Γιαννουλάκη, επικοινώνησε με 7 απεργούς στους οποίους ανέφερε πως εάν αύριο δεν επιστρέψουν στην εργασία τους θα απολυθούν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ "ΦΡΕΝΟ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News