Ειδήσεις

Καταπέλτης η εισαγγελέας στην υπόθεση του κρητικού Εσκομπάρ

Βαρύς ο "πέλεκυς" από την εισαγγελέα στην πρόταση της για τον 43χρονο αποκαλούμενο κρητικό «Εσκομπάρ» και τη σύζυγο του οι οποίοι κατηγορούνται για εμπόριο κοκαΐνης ευρείας κλίμακας και τη λειτουργία ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης που είχε στηθεί γύρω τους.

Στις δικαστικές αίθουσες έφτασε σήμερα η πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 43χρονο Κρητικό, ο οποίος φέρεται να διακινούσε κοκαΐνη στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με τη συνδρομή μελών της οικογένειάς του.

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας στην πρόταση της για τον 43χρονο αποκαλούμενο κρητικό «Εσκομπάρ»  και τη σύζυγο του οι οποίοι κατηγορούνται για εμπόριο κοκαΐνης ευρείας κλίμακας και τη λειτουργία ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης που είχε στηθεί γύρω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΣΚΟΜΠΑΡ

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο 43χρονος από την έναρξη της δίκης επιχείρησε να αναλάβει πλήρως της ευθύνη για όσα έχει διαπιστώσει η αστυνομική έρευνα και να απαλλάξει τη σύζυγο του αλλά και τον ανήλικο γιο του που είχε συλληφθεί και κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη διακίνηση της κοκαΐνης.

Μάλιστα οι δικαστές επέκριναν έντονα τη σύζυγο του στη διάρκεια της απολογίας της για το γεγονός ότι άφησε τον 14χρονο γιο της να μετατραπεί σε υποχείριο του συζύγου της.

Η ίδια νωρίτερα στην απολογία της είχε ισχυριστεί ότι φοβόταν για τη ζωή της δική της και των παιδιών της για αυτό εκτελούσε τις εντολές του κρητικού "Εσκομπάρ" προκαλώντας όμως την αντίδραση των δικαστών.

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν καταδικαστική και για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους εκτός όμως από τον πατέρα του φερόμενου ως εγκεφάλου στην υπόθεση για τον οποίο ζήτησε να απαλλαγεί από κάθε κατηγορία.

Σχόλια