default-image

Εικόνες ντροπής: Σοροί σκουπιδιών στο κέντρο της πόλης -pics

Κρήτη
Εικόνες ντροπής: Σοροί σκουπιδιών στο κέντρο της πόλης -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη μέρα της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα, και στα Χανιά το πρόβλημα από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων είναι εμφανές. Η ζέστη, η αυξημένη κίνηση και ο σωρός των σκουπιδιών συνθέτουν ένα απαράδεκτο σκηνικό.

>> ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Σωροί σκουπιδιών σε κεντρικούς δρόμους όπως η Αποκορώνου που βρίσκεται κοντά στη Δημοτική Αγορά, προκαλούν τα σχόλια των επισκεπτών της πόλης, ενώ λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που καταγράφηκαν σήμερα έντονη ήταν και η δυσοσμία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

Η έκκληση της δημοτικής αρχής για περιορισμό της ρίψης απορριμμάτων στους κάδους, έπεσε στο κενό. Eνώ, δυσαρέσκεια εκφράζουν οι καταστηματάρχες των Χανίων που μιλούν για μια απεργία σε ακατάλληλη  χρονική στιγμή, όμως την ίδια ώρα δηλώνουν πως κατανοούν τον αγώνα των συμβασιούχων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Σε τουριστικές περιοχές όπως η Αγία Μαρίνα, κάδοι απορριμμάτων έχουν ξεχειλίσει από σκουπίδια μια ανάσα μακριά από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το αμαξοστάσιο με τα απορριμματοφόρα του δήμου Χανίων θα τελεί μέχρι αύριο υπό κατάληψη. Αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται κατ' εξαίρεση από το Νοσοκομείο Χανίων, το αεροδρόμιο, ιδιωτικές κλινικές και άλλα σημεία που κρίνονται ως ειδικές περιπτώσεις.

Αύριο ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ ΟΤΑ οι εργαζόμενοι στους επτά δήμους του νομού θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Χανίων ζητώντας την παραμονή των συμβασιούχων της καθαριότητας στις θέσεις τους.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News