Ειδήσεις

Ξέσπασμα Μπογδάνου για Survivor, εισέβαλε σε πλατό - video

«Ακούω φωνές και διαμαρτυρίες από το διπλανό πλατό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής Survivor Πανόραμα.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπήκε έξαλλος στο πλατό της εκπομπής και θέλησε να διαμαρτυρηθεί. Στο επίκεντρο των όσων είπε… ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Δεν θέλω να κάτσω, θέλω να διαμαρτυρηθώ και να φύγω. Ήταν τρόπος αυτός που φερθήκαμε χθες το βράδυ στον Κώστα Αναγνωστόπουλο; Το λεγόμενο κουνούπι; Τον μισθοφόρο, μισθοφλώρο, πες τον όπως θέλεις, ο οποίος είναι ίδιος με τον κλασικό Έλληνα. Νομίζεις ότι βλέπεις το φιλαράκι σου με τον φραπέ και με το που μπαίνει στην πίστα τους γονατίζει όλους!

Έφτασε τον Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο φαινόμενο, αυτόν που θα τον βλέπουμε να κάνει διαφημίσεις όλη την επόμενη χρονιά, και τον κοντράρει στα ίσα. Τους πετάει όλους έξω, κάνει πράγματα τα οποία δεν υποστηρίζει η σωματοδομή του. Δεν κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σ' αυτόν; Αξίζει μια αναφορά όταν παίζει με τον υπεραθλητή και τον φτάνει στο παρατσάκ!», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επιλογή που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να πάρει μαζί του στο έπαθλο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη Σάρα Εσκενάζυ. «Το ότι πήρε τις δύο κοπέλες μαζί του είναι λιγάκι ρατσιστικό», είπε.

«Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα, σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί.

Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Βέβαια, αυτό θα το έκανα αν είχα έναν συμπαίκτη μου και έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιον από την αντίπαλη ομάδα.

Όχι στην παρούσα φάση. Στην παρούσα φάση, αν κέρδιζα, θα έπαιρνα φυσικά και τους δύο παίκτες από την ομάδα μου», είπε στο χθεσινό επεισόδιο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, προκαλώντας αρκετά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται ότι συμφωνεί μαζί του…

zappit

Σχόλια