Ειδήσεις

Κατέλαβαν τη μάντρα, τέλος η αποκομιδή των σκουπιδιών -video

Υπό κατάληψη από το βράδυ της Τρίτης το αμαξοστάσιο του δήμου Ηρακλείου από εξοργισμένους συμβασιούχους, "πνέουν μένεα" κατά Υπ.Εσωτερικών

Υπό κατάληψη πλέον, από το βράδυ της Τρίτης το αμαξοστάσιο του δήμου Ηρακλείου από εξοργισμένους συμβασιούχους που "πνέουν μένεα" κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου κάνουν λόγο για εις βάρος τους εμπαιγμό από τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος σήμερα ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι χιλιάδες 8αμηνίτες, συμβασιούχοι σε όλη τη χώρα και 88 στο δήμο Ηρακλείου, οδηγούνται προς απόλυση μετά και την σχετική απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου.

?

Μπλόκο στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Μάλιστα όπως ξεκαθαρίζουν οι συμβασιούχοι, η μάντρα του δήμου θα είναι πλέον αποκλεισμένη, δεν θα βγαίνει απορριμματοφόρο, γεγονός που σημαίνει αυτομάτων ότι σταματάει ευθύς αμέσως και η αποκομιδή των απορριμμάτων μέχρι νεοτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Το μήνυμα Μαμουλάκη στους δημότες Ηρακλείου

Στο πλευρό των συμβασιούχων κι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χάρης Μαμουλάκης, που βρέθηκε μάλιστα και ο ίδιος στο αμαξοστάσιο. Ο κ. Μαμουλάκης μεταξύ άλλων συνέστησε ψυχραιμία και λόγω του ότι δε θα γίνει απόψε αποκομιδή των απορριμμάτων κάλεσε τους δημότες να κρατήσουν στα σπίτια τους όσο αυτό είναι εφικτό τα σκουπίδια.

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης

Σχόλια