default-image

Η δική μας ΑΕΚ απ' όλες τις ΑΕΚ του κόσμου!

Ποδόσφαιρο
Η δική μας ΑΕΚ απ' όλες τις ΑΕΚ του κόσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αφιερώματα της «Μικτής Ζώνης» στις πρωταγωνίστριες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της περιόδου που έληξε, ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα στην Κρήτη TV, με την παρουσία της ΑΕΚατσαμπά και την ταυτόχρονη ανάδειξη της εξαιρετικής έκδοσης του συναδέλφου Νίκου Αγγελίδη για «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»!

Οι άνθρωποι του σωματείου απέδειξαν και εκτός γηπέδου ότι λειτουργούν σαν μια οικογένεια, αναδεικνύοντας την φιλοσοφία τους, μέσα από αντιλήψεις αξιών για το ποδόσφαιρο, μαζί με το πηγαίο χιούμορ τους.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Σπανός, η εμβληματική φυσιογνωμία του γενικού αρχηγού Μάκη Καζάκου και των παραγόντων Θωμά Αϊβαλιώτη και Μανόλη Καραντεμοίρη, ανέδειξαν τον αγώνα της διοίκησης να ξεφύγει η ιστορική τους ομάδα από τα πέτρινα χρόνια της «πτώσης» και μοιράσθηκαν τη χαρά τους για την επιστροφή της, στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, ευχαριστώντας την κοινωνία του Κατσαμπά για την υποστήριξή της.

Πανευτυχείς για την επιτυχία να πάρουν το εισιτήριο ανόδου από τα μπαράζ με μειονέκτημα έδρας απέναντι «στην πιο καλή ομάδα του πρωταθλήματος», όπως χαρακτήρισαν τους Νέους του Εργοτέλη και υποσχέθηκαν ότι θα εμφανισθούν πολύ δυνατοί την ερχόμενη  περίοδο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Ποντίκαλης, έστειλε τα δικά του μηνύματα από τα Χανιά, αφιερώνοντας την επιτυχία στους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο σχεδιασμό της νέας σεζόν. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής, μίλησαν για τη διαρκή στήριξη της διοίκησης και την σπουδαία συνεργασία τους με τον προπονητή.

 Όσον αφορά την παρέμβαση του Νίκου Αγγελίδη στην εκπομπή, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι ο σύλλογος τους θα στηρίξει την παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου κατά την παρουσίασή του στο Ηράκλειο τους προσεχείς μήνες.

" Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Στέλιο Μαλτεζάκη, για την έρευνα των πέντε ετών (...) που μετουσιώθηκε με την έκδοση αυτού του βιβλίου. Είναι συγκινητικά τα όσα ακούστηκαν, ιδιαίτερα ότι αυτή η προσπάθεια αποτελεί κειμήλιο για την ΑΕΚ και τα παρακλάδια της ένδοξης ιστορίας του δικέφαλου αετού. Ο κιτρινόμαυρος δικέφαλος αετός από τα Νέα Βρύουλλα του Ηρακλείου Κρήτης, Αθλητική Εξόρμηση Κατσαμπα, φέτος ανέβηκε κατηγορία και γιόρτασε την άνοδο αγκαλιά με το βιβλίο, πράγμα που αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα"!  

Τελικά είναι 302 "Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου", μια από αυτές η Εξόρμηση του Κατσαμπά, που είναι κομμάτι ζωντανό και δυνατό της κοινωνίας μας, ποδοσφαιρικής ή μη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News