default-image

Για 3η φορά πήγε να τερματίσει τη ζωή της, πώς σώθηκε

Κρήτη
Για 3η φορά πήγε να τερματίσει τη ζωή της, πώς σώθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δύο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, το ασθενοφόρο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κλήθηκε να παραλάβει  αλλοδαπή, η οποία είχε βρεθεί από το σύζυγο της  στο διαμέρισμα  της στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου Ιεράπετρας, σε ημικωματώδη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα διαφόρων χαπιών.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες, έφτασε σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο που απέχει 800 μέτρα από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και παρέλαβε την Βουλγαρικής υπηκοότητας  48χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, είχε πάρει εξιτήριο την περασμένη Δευτέρα από την Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

«Η 48χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο μας,  σε ημικωματώδη κατάσταση και αντιμετωπίστηκε τάχιστα  η κατάσταση της με επιτυχία, από την ομάδα των ιατρών όλων των σχετικών ειδικοτήτων που εφημέρευαν, με αποτέλεσμα η ασθενής να συνέλθει γρήγορα μετά την έκπλυση στομάχου  που της έγινε. Εκτιμώ ότι μετά την ιατρική φροντίδα που της παρασχέθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, θα διακομιστεί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για περαιτέρω παρακολούθηση», μας είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ Γιώργος Αρακαδάκης.

Στο μεταξύ ιδιαίτερα προβληματισμένος με την  κατάσταση της ψυχικής υγείας της 48χρονης εμφανίστηκε ο  σύζυγος της , ο οποίος δήλωσε στην Αστυνομία ότι, αυτή είναι η τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει  η σύντροφος του και  ότι την έχει σώσει ο ίδιος  στο πάρα πέντε, γιατί έτυχε να την αντιληφθεί νωρίς.  

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News