Ειδήσεις

Τιμωρήθηκε η μάνα για την κακοποίηση του παιδιού της

Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση που είχε λάβει χώρα πριν από περίπου 12 χρόνια στο Λασίθι και είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επιβλήθηκε νωρίτερα σήμερα σε μια μητέρα για την υπόθεση κακοποίησης του μικρού παιδιού της από τον σύντροφό της. Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση που είχε λάβει χώρα πριν από περίπου 12 χρόνια στο Λασίθι και είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Η ρουμανικής εθνικότητας γυναίκα ήταν κατηγορούμενη επειδή το 2005 δεν φρόντισε να διακομιστεί άμεσα το μόλις πέντε ετών αγοράκι της στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, παρά το ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή.

Ειδικότερα, όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πολύωρη καθυστέρηση, έφερε εγκεφαλική αιμορραγία και έκανε εμετούς.

Σήμερα, πάντως, η μητέρα δεν κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, καθώς η τύχη της αγνοείται…

Παρ' όλα αυτά, η Έδρα της επέβαλε 10ετή ποινή κάθειρξης, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη για την πράξη της διακεκριμένης περίπτωσης έκθεσης του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι ο ντόπιος σύντροφός της καταδικασθείσας, ο οποίος είχε κακοποιήσει άγρια το πεντάχρονο αγοράκι, έχει ήδη κριθεί ένοχος από άλλο δικαστήριο.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια