Ειδήσεις

Η Ιωάννα αποκαλύπτει αλήθειες στην Ανδριανή -video

Η Ιωάννα μιλάει στην Ανδριανή για γεγονότα που έχουν να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της, οδηγεί καρτ και μοιράζεται μυστικά για τέλειες selfie.

Από τις σχολικές αίθουσες βρέθηκε στα τηλεοπτικά στούντιο και από δασκάλα έγινε παρουσιάστρια. Για την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν όμως μάλλον «το σύμπαν που συνωμότησε» για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της αφού όπως λέει ποτέ δεν υπήρξε όνειρο ζωής να ακολουθήσει το χώρο της τηλεόρασης, ενώ μάλλον δεν ήταν «γραφτό» ούτε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αφού διαφωνούσε ο πατέρας της.

Σε μια χαλαρή κουβέντα με την Ανδριανή Αγγελιδάκη αποκαλύπτει πως αντέδρασε όταν της προτάθηκε η θέση παρουσιάστριας στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», έστειλε μήνυμα στον συμπαρουσιαστή της Στέλιο Ζερβό, ενώ εκμυστηρεύεται τι διδάχθηκε στα σχολεία και αν θα επέστρεφε σε αυτά.  

Φυσικά από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπουν τα μαθήματα selfie αλλά και η βόλτα με….καρτ!

Βρέθηκε τυχαία στο χώρο

Ήρεμη και χαμογελαστή η οικοδέσποινα του «Καλού Μεσημεριού» σχολίασε «διανύω την πιο καλή περίοδο της ζωής μου αφού σε όλους τομείς υπάρχει μια ισορροπία. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία και αν είμαι καλά στα εργασιακά υπάρχει ισορροπία. Δεν ήταν όνειρο ζωής (να βρεθώ στην τηλεόραση). Αν το έλεγα έτσι θα σήμαινε ότι δούλευα προς αυτήν την κατεύθυνση και είχα στόχο να το κατακτήσω. Δεν ήταν έτσι. Τελείωσα εντελώς διαφορετικό κομμάτι, το εξάσκησα όμως προέκυψαν άλλα στην διάρκεια της πορείας και τελικά έτσι έφτασα στην τηλεόραση. Το αγαπώ… Θεαρώ ότι όλοι είμαστε οι επιλογές μας».

Όπως τόνισε θεωρεί ότι έχει κάνει τις σωστές επιλογές αλλά είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να «αποδείξει» ενώ αποκάλυψε ότι ζυγίζει τα πάντα και χρησιμοποιεί τη λογική.

Όπως ανέφερε «χρησιμοποιώ περισσότερο τη λογική, δεν επιτρέπω λάθη στον εαυτό μου. Δεν με μεγάλωσαν έτσι , εγώ είμαι έτσι! Απογοητεύομαι από τον εαυτό μου γιατί επέτρεψα να κάνω λάθος. Αυτομαστιγώνομαι. (…)Είμαι πολύ της κουβέντας αλλά σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, δεν μοιράζομαι τις βαθύτερες σκέψεις μου».

Όσο για τις ανθρώπινες σχέσεις σημείωσε ότι «διαβάζει» τους άλλους, τους ψυχογραφεί και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι θέλουν από εκείνη.

Θα επέστρεφε στα σχολεία;

Όσο για την άνεση στην επικοινωνία και την εκφραστικότητα του προσώπου της που "κερδίζουν" το συνομιλητή της η ίδια σημειώνει ότι «από τη δουλειά μου ως δασκάλα τσαλακώθηκα. Πρέπει να ξέρει το παιδί ότι δεν έχει απέναντι του τον («αυστηρό) δάσκαλο, ότι σε έχει κοντά, ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί , ότι είσαι φίλος του, να έρθει πολύ κοντά σου. Έτσι ξεκίνησε το κομμάτι της εκφραστικότητας αλλά το έχεις και μέσα σου…»

Αποκάλυψε δε ότι στην παρούσα φάση δεν θα επέστρεφε στα σχολεία αλλά παράλληλα δεν έχει κάνει σχέδια για το μέλλον.

Πως αντέδρασε στην πρόταση της εκπομπής

Όταν η συζήτηση στράφηκε στην εκπομπή η Ιωάννα αποκάλυψε ότι «όταν ήρθε η πρόταση ήμουν επιφυλακτική και αυτό θα συνέβαινε όπου κι αν πήγαινα γιατί έτσι είμαι εγώ. (…) Έχει κυρίως να κάνει για το πώς οι άλλοι σε βλέπουν. Γρήγορα όμως αισθάνθηκα την αγάπη, τη ζεστασιά και την ασφάλεια που για μένα είναι σημαντική έννοια .Την πραγματική όμως ασφάλεια. Είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Είμαι ήρεμη και κατασταλαγμένη. Είμαι κοντά σε επαγγελματίες».

Σημείωσε δε ότι σέβεται τις απόψεις όλων και δεν ήρθε να "ταράξει" τα νερά αλλά ότι θα ήθελε σταδιακά να ρίξει και τη δική της "νεραϊδόσκονη" και να φέρει νέα στοιχεία και αλλαγές στην εκπομπή.

Σχόλια