default-image

Aποχή από την αξιολόγηση των υποψήφιων διευθυντών

Ελλάδα
Aποχή από την αξιολόγηση των υποψήφιων διευθυντών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποχή της από τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψήφιων διευθυντών, συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ από κάθε πράξη αξιολόγησης στο Δημόσιο, ανακοίνωσε χθες η "Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών". «Ως τώρα δώσαμε με επιτυχία τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, όπως το 2013-2014. Στον ίδιο δρόμο καλούμαστε να συνεχίσουμε και σήμερα», όπως τονίζει η παράταξη.

«Στην έναρξη της διαδικασίας δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ (και η ΕΛΜΕ, αν υπάρχει σχετική απόφαση) και απέχουμε από την ειδική συνεδρίαση.

Αν η πλειοψηφία αποφασίσει να συνεδριάσει, η μειοψηφία έχει το δικαίωμα να απέχει στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην απεργία-αποχή.

Αν πραγματοποιηθεί η διαδικασία, οι συνάδελφοι, που απέχουν, χρειάζεται να παραμείνουν στο χώρο του σχολείου.

Δεν παραλαμβάνουμε και δεν παραδίδουμε κανένα ερωτηματολόγιο και φύλλο "αποτίμησης". Δεν υπογράφουμε το ειδικό έντυπο-πρακτικό της συνεδρίασης.

Καταθέτουμε και υπογράφουμε τη δική μας δήλωση για μη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης.

Η επίδοση κενών-ασυμπλήρωτων φύλλων αξιολόγησης δεν αποτελεί έκφραση διαμαρτυρίας. Αντίθετα θεωρείται έκφραση αποδοχής και επικύρωσης της διαδικασίας», αναφέρει μεταξύ των άλλων η "Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News