default-image

Κλέφτες για κλάματα "χτύπησαν" τη γειτονιά αστυνομικού

Κρήτη
Κλέφτες για κλάματα "χτύπησαν" τη γειτονιά αστυνομικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρείς οι επίδοξοι κλέφτες και η κακή τους μοίρα διάλεξαν τη γειτονιά 38χρονου αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου για να «χτυπήσουν»… !

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ξηροπόταμου. Οι δυο από τους συλληφθέντες έγιναν αντιληπτοί ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΙΧ, χωρίς να γνωρίζουν πως ανήκει σε αστυνομικό της Άμεσης Δράσης. Οι γείτονες ξύπνησαν τον 38χρονο που χωρίς δεύτερη σκέψη βγήκε στο δρόμο και όρμησε πάνω τους, χωρίς να γνωρίζει πως ο ένας ήταν ζωσμένος με μαχαίρι.

Bρήκαν το μάστορα τους

Οι επίδοξοι κλέφτες όμως βρήκαν το μάστορα τους. Σύμφωνα με τις περιγραφές περιοίκων ο 38χρονος αστυνομικός, που  πάλευε να συγκρατήσει τους διαρρήκτες μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοι του, τους έριξε στο έδαφος και κλώτσησε το μαχαίρι για να γλιτώσει τα χειρότερα, ενώ σε βοήθεια έσπευσε και ο πεθερός του.

Αστυνομικοί άμεσης δράσης συνέλαβαν λίγο αργότερα έναν ακόμη συγχωριανό τους ο οποίος αν και δεν εθεάθη στο σημείο της απόπειρας, όπως περίμενε για να στους παραλάβει.

Όπως όλα δείχνουν οι τρείς κτηνοτρόφοι το δήμο Μαλεβιζίου είχαν βάλει στο μάτι ένα 4x4, όμως τα σχέδια τους ναυάγησαν. Το μεσημέρι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο με τον εισαγγελέα μάλιστα να ζητά να συνεχιστεί η κράτηση τους μέχρι την Τρίτη οπότε παρουσιάζονται και πάλι στο δικαστήριο.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News