default-image

Ποιες είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Ποιες είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεωρητικά βατό έργο θα έχει ο Πανιώνιος στον στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αναμετρηθεί με μία εκ των Σιράκ από την Αρμενία ή Γκόριτσα από τη Σλοβενία.

Η Σιράκ ήταν τρίτη στο πρωτάθλημα της χώρας της, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο. Δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει παραπάνω από δύο γύρους στην Ευρώπη την ίδια σεζόν.

Ιδρύθηκε το 1958, έχει χρώματα το πορτοκαλί και το μαύρο, ενώ έδρα της είναι το «Γκιούμρι Σίτι Στάντιουμ», που δεν χωρά ούτε καν 3.000 θεατές. Προπονητής είναι ο Αρμένιος Βάρνταν Μπιχατσιάν και το ρόστερ της αποτελείται κατά βάση από γηγενείς με εξαίρεση έναν Σέρβο, έναν Ρώσο, δύο Νιγηριανούς, έναν Καμερουνέζο και δύο Ιβοριανούς.

Η Γκόριτσα ήταν δευτεραθλήτρια Σλοβενίας, το πρωτάθλημα της οποίας έχει κατακτήσει τέσσερις φορές με τελευταία το 2006. Το 1999 είχε αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκό με δύο ήττες (0-1, 0-2) και το 2004 από την ΑΕΚ (1-1, 0-1) στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Χρώματά της είναι το γαλάζιο και το άσπρο, ενώ ιδρύθηκε το 1947 και μετονομάστηκε το 2003 σε Νόβα Γκόριτσα. Έδρα της είναιο το ομώνυμο γήπεδο με 3.100 θεατές. Προπονητής της είναι ο Μίραν Σρέμπρνιτς, ενώ στο ρόστερ έχει αποκλειστικά γηγενείς με εξαίρεση δύο Νιγηριανούς, έναν Βόσνιο και έναν Κροάτη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News