Ειδήσεις

Η απελπισία του πάρκινγκ στην πόρτα σου

Καθημερινό αγώνα δίνουν οι κάτοικοι της οδού Αθηνάς, αλλά και των δρόμων περιμετρικά του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με την περιοχή να έχει καιρό τώρα μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης.

Στην προσπάθειά τους οι πολίτες να βρουν χώρο να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους κοντά στο κέντρο, πρωί-βράδυ τα εγκαταλείπουν όπως-όπως εκατέρωθεν της οδού Αθηνάς και των γύρω δρόμων, με αποτέλεσμα μετά βίας να μπορεί να περάσει άλλο όχημα στο στενό πέρασμα που απομένει.

Σαν να μην έφτανε όμως μόνο αυτό, παρκάρουν και μπροστά στις εισόδους των σπιτιών, ανεβαίνοντας πολλές φορές ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια, με συνέπεια οι κάτοικοι να εγκλωβίζονται και να μην έχουν χώρο να περάσουν και να βγουν από τα σπίτια τους.

Τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα μας έστειλε μια αγανακτισμένη μητέρα, η οποία, όπως μας είπε, συνάντησε απίστευτη δυσκολία στην προσπάθειά της να βγει χθες από το σπίτι της με το μωρό στο καρότσι, όταν διαπίστωσε την άναρχη κατάσταση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη γειτονιά της.

Μάλιστα, μέσα στην αγανάκτησή της δεν παρέλειψε να σημειώσει επίσης τα δέντρα που ξεπετάγονται στη μέση των πεζοδρομίων αλλά και τα φθαρμένα-γεμάτα παγίδες για τους πεζούς πεζοδρόμια, που χρόνια τώρα βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση.

Για να καταλήξει απευθύνει μέσα από τη "Ν.Κ." την ερώτηση: «Όλα αυτά δεν έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον κανενός αρμόδιου, προκειμένου να τα φτιάξει;»

Μ.ΑΝ.

Σχόλια