default-image

Στην τελική ευθεία για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στην τελική ευθεία για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη είναι ο τελευταίος «κύκλος» συζητήσεων ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλου, σύμφωνα με τις τελευταίες χθεσινές πληροφορίες είναι έτοιμοι για το τελικό… βήμα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλα δείχνουν ότι μέχρι σήμερα ή το αργότερα αύριο ως το μεσημέρι θα υπάρχει το οριστικό αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συζήτηση και με τον Άρη, όμως στην ομάδα του Ηρακλείου επικρατεί αισιοδοξία.

Είναι γεγονός ότι έχουν γίνει αρκετές επαφές, έστω και τηλεφωνικά, όπου τη… σκυτάλη έχουν πάρει τα διαδικαστικά ζητήματα. Οι κρητικοί φαίνεται να είναι πιο μπροστά, χωρίς ακόμη να υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα, όμως η συμφωνία δείχνει πλέον πιθανότερη από ποτέ. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες «πηγές» δεν αποκλείεται να γίνει κάποιο ταξίδι από άνθρωπο της ομάδας του Ηρακλείου, όπου θέμα στην ατζέντα θα είναι η επικύρωση των οριστικών εξελίξεων.

Άλλωστε, σε σχέση με το ενδιαφέρον του Άρη, Παπαδόπουλος και ΟΦΗ έχουν πολύ πιο συγκεκριμένα δεδομένα από την ήδη συνεργασία τους. Δεν είναι φυσικά καθόλου τυχαίο, ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει έτοιμο και το πλάνο του σχεδιασμού προς υλοποίηση, εφόσον όλα πάνε καλά.

Πρώτα οι ανανεώσεις

Από κει και πέρα, μόλις «κλείσει» το σημαντικό αυτό ζήτημα θα δοθεί η… πάσα για τους παίκτες από το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό. Μπορεί να χάθηκαν Βουό και Βαλλιάνος, που συνεχίζουν σε Λαμία και Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα, όμως υπάρχουν άλλες σημαντικές προτεραιότητες. Αυτές αφορούν κυρίως τους Στρέζο και Μάνο, με τους οποίους έχει γίνει ήδη η πρώτη συζήτηση.

Το κλίμα είναι θετικό, αλλά στον ΟΦΗ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στο τελικό στάδιο, προκειμένου να κόψουν τη… φόρα σε επίδοξους μνηστήρες. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ανάλογη διαδικασία και με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, για τον οποίο υπάρχει θετική εισήγηση ώστε να παραμείνει. Οι κινήσεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές, καθώς «ζωηρά» παρακολουθούν στις τάξεις των κρητικών και μεταγραφικούς στόχους. Έχει γίνει σχετική προεργασία και μόλις τελειώσει το θέμα προπονητή, θα μπουν πιο εντατικά στην καθημερινότητα.

Ο ρόλος του Ηλία Κώτσιου

Ένα άλλο βασικό κομμάτι του σχεδιασμού είναι το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Το όνομα του Ηλία Κώτσιου παίζει, όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Διοίκηση και Κώτσιος έχουν εκφράσει την κοινή επιθυμία να μείνει στην ομάδα από ένα άλλο ρόλο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος θα είναι αυτός. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει συνάντηση των δύο πλευρών, αφού σε κάθε περίπτωση είναι αρκετές οι λεπτομέρειες που πρέπει να αναλυθούν για μια τέτοια προοπτική.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News