default-image

Νιόπαντροι από την εκκλησία στο Matala Beach Festival -video

Κρήτη
Νιόπαντροι από την εκκλησία στο Matala Beach Festival -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν στους ρυθμούς της μουσικής, σε ένα τριήμερο που τα είχε όλα... ποτό, διασκέδαση, camping και πολύ χορό, στα πλαίσια του Matala Beach Festival 2017.

Και τις τρεις ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή με κορύφωση χθες, οπότε και έπεσε η αυλαία του φεστιβάλ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και μια δυνατή ανάμνηση σε όσους έζησαν από κοντά το ξέφρενο πάρτι, τη διασκέδαση και την απόλυτη ελευθερία, τα σοκάκια των Ματάλων πλημμύρισαν και πάλι, αλλά από χαρούμενες ζωγραφιές και πολύ κόσμο, Έλληνες και ξένους, με τους ντόπιους να τους υποδέχονται με αγάπη και με έντονο το στοιχείο της φιλοξενίας, που χαρακτηρίζει άλλωστε κάθε Κρητικό.

Ο Δημήτρης και η Σάντυ έκλεψαν τις εντυπώσεις

Αν θέλεις να απολαύσεις το Matala Beach Festival δε σε σταματά τίποτα.

Ο Δημήτρης με τη Σάντυ, παντρεύτηκαν και ήρθαν βόλτα με το νυφικό και το κοστούμι στα Μάταλα για να κάνουν τη φωτογράφηση του γάμου τους και να απολαύσουν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του Καλοκαιριού.

Αυτό ανέφεραν οι δύο νέοι και ο φωτογράφος τους, στο mesaralive.gr, στα Μάταλα!

Ένα τριήμερο γεμάτο Μάταλα

Με ένα μήνυμα "Ειρήνης" για όλη την ανθρωπότητα, το Φεστιβάλ των Ματάλων ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, με τους διοργανωτές να υποδέχονται και να καλωσορίζουν τους φίλους του θεσμού με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης, στα πλαίσια της πρώτης μέρας. Όλο το τριήμερο, άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέφταναν στα Μάταλα, για να απολαύσουν τον ήλιο, τα δροσερά νερά της παραλίας και τις σπηλιές των "χίπις".

Επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα και από κάθε γωνιά του πλανήτη γέμισαν με γέλια και χαρούμενες φωνές τη θρυλική παραλία, που ζωντάνεψε ξανά με τον ερχομό τους.

Παράλληλα, πολλά ήταν τα δρώμενα που λάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας, όπως το body και face painting, τα εργαστήρια ζογκλερικής, διάφορα χορευτικά, ακροβατικά και πολλές άλλες εναλλακτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που χάρισαν στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Όπως λένε οι ντόπιοι επιχειρηματίες, το φεστιβάλ αποτελεί για τους ίδιους ανάσα οικονομική. Ένα τριήμερο που θα τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους μελλοντικά.

Πολλοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα της διεθνούς και της εγχώριας μουσικής σκηνής "παρέλασαν" από την κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, το σήμα "εκκίνησης" δόθηκε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Από το stage του φεστιβάλ πέρασαν πολλά συγκροτήματα και μεγάλα ονόματα του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου: οι "Magic De Spell" μαζί με τον Δημήτρη Πουλικάκο, οι "Locomondo", με τη μοναδική τους ενέργεια, και η Ελένη Βιτάλη, μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που μάγεψε το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή της. Στο υπέροχο αυτό μουσικό ταξίδι τη συντρόφεψε ο Νίκος Ζιώγαλας, ένας εξαίρετος καλλιτέχνης, που έχει καταφέρει να συνδυάσει τη δημοτική μουσική με τη ροκ και τον ηλεκτρικό ήχο. Μαζί ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου, μαγεύοντας το κοινό με το ταλέντο τους, σε μια μοναδική βραδιά.

Συμμετείχαν ακόμη ο κορυφαίος καλλιτέχνης Shantel & Bucovina Club Orkestar, που ήρθε απευθείας από τη Γερμανία, για να χαρίσει στο κοινό ένα μαγευτικό βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η Angelika Dusk, που έκανε ένα μοναδικό live στη σκηνή των Ματάλων, ο εναλλακτικός καλλιτέχνης Λεωνίδας Μπαλάφας και φυσικά ο Tonis Sfinos, που ξεσήκωσε το πλήθος ταξιδεύοντάς το μουσικά στην εποχή των hippies. Και όλα αυτά σε ένα τριήμερο που πολύ θα θυμούνται για πάντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News