Ειδήσεις

Φωτιά έπιασε 48χρονος τουρίστας μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Μάλια λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Μάλια λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Το τροχαίο συνέβη όταν 48χρονος Ισραηλινός τουρίστας τούμπαρε με το μηχανάκι που οδηγούσε. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η μηχανή έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να "λαμπαδιάσει" το πόδι του άτυχου τουρίστα.

Ευτυχώς για τον ίδιο, η περιβόητη κρητική φιλοξενία και αλληλεγγύη αποδείχθηκε σωτήρια αφού, οι οδηγοί από τα διερχόμενα αυτοκίνητα πρόσεξαν την κατάσταση του απρόσεκτου τουρίστα και με τους πυροσβεστήρες των οχημάτων τους κατάφεραν να σβήσουν σύντομα τη φωτιά.

Ωστόσο το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος παρέλαβε τον 48χρονο Ισραηλινό για να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος των εγκαυμάτων και να του παρασχεθεί η απαραίτητη θεραπεία.

Ακόμα ένα τροχαίο με δύο τουρίστριες σε μηχανή

Εν τω μεταξύ νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής είχαμε ακόμα ένα τροχαίο με δύο τουρίστριες οι οποίες επέβαιναν σε μηχανή.

Περίπου στην ίδια περιοχή με τον παραπάνω τουρίστα, στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, και συγκεκριμένα στον δρόμο που ενώνει την παλιά με τη νέα εθνική οδό οι τουρίστριες έχασαν τον έλεγχο της μηχανής. Το όχημα που οδηγούσαν τούμπαρε, αλλά ευτυχώς και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Σχόλια