Ειδήσεις

"Ψάρεμα" από Κινέζες μασέζ για χαλάρωση με το αζημίωτο (video)

Απίθανος διάλογος Κινέζας μασέζ με στέλεχος του δήμου Μαλεβιζίου για τον τιμοκατάλογο και τις...υπηρεσίες της.

Δεν είναι μόνο οι μικροπωλητές που λυμαίνονται τις παραλίες της Κρήτης αλλά και οι Κινέζες μασέρ οι οποίες προσφέρουν χαλάρωση στους λουόμενους με το …αζημίωτο, χωρίς να διαθέτουν την ειδική άδεια και κυρίως χωρίς να τηρούν κανόνες υγιεινής, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των λουόμενων με τα αγνώστου προέλευσης και ποιότητας αιθέρια έλαια.

Η φοροδιαφυγή με φόντο τις Ασιάτισσες μασέρ πάει "σύννεφο" σε αρκετές παραλίες του νησιού, με τον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV να καταγράφει το "ψάρεμα" που γίνεται για μασάζ σε παραλία της Αμμουδάρας, ακόμη και στην πρόεδρο της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Μαλεβιζίου Εύη Αποστολάκη, η οποία επίσης προσπαθεί να …."ψαρέψει" την μασέρ για τις παράνομες υπηρεσίες της.

O τιμοκατάλογος

Για μασάζ σε όλο το σώμα και για μια ώρα, η μασέρ λαμβάνει 50 ευρώ από λουόμενους ενώ το χαμηλότερο κοστολόγιο πέφτει στα 20 ευρώ καθώς αυτό αφορά μασάζ στα πόδια ή στο πρόσωπο.

Τη προσοχή των λουόμενων εφιστά ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ηρακλείου ο οποίος αναφέρεται και στο φαινόμενο της φοροδιαφυγής.

Για την υπηρεσία "χρυσωρυχείο" η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου έλαβε απόφαση να παρέχει μασάζ στην παραλία μέσω νόμιμης διαδικασίας, αναζητώντας μάλιστα ανάδοχο!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια